Ταμήλος : όταν χάνουμε δεν εμφανίζεται κανένας και όταν είναι να κερδίσουμε τότε εμφανίζονται όλοι Reviewed by Momizat on . Για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τη συμμετοχή του σε αυτό μίλησε σήμερα ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος στη Λέσχη 97,6, λέγοντας ότι: «Έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος ό Για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τη συμμετοχή του σε αυτό μίλησε σήμερα ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος στη Λέσχη 97,6, λέγοντας ότι: «Έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος ό Rating: 0

Ταμήλος : όταν χάνουμε δεν εμφανίζεται κανένας και όταν είναι να κερδίσουμε τότε εμφανίζονται όλοι

Ταμήλος : όταν χάνουμε δεν εμφανίζεται κανένας και όταν είναι να κερδίσουμε τότε εμφανίζονται όλοι

Για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τη συμμετοχή του σε αυτό μίλησε σήμερα ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος στη Λέσχη 97,6, λέγοντας ότι:
«Έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος ότι  μόνο ένας πρωτοεμφανιζόμενος θα μπει στο ψηφοδέλτιο. Οι υπόλοιποι καινούργιοι θα μπουν σε Δήμο και Περιφέρεια. Αν κάποιος θέλει να λέγεται στέλεχος της ΝΔ θα πάει εκεί που του λέει το κόμμα, όχι εκεί που λέει ο ίδιος. Κάποιοι μπορεί να μην πάνε και πουθενά, δεν σημαίνει ότι αν κάποιος είναι τώρα στο μητρώο στελεχών αυτόματα κατεβαίνει και κάπου.
Εγώ σε όλες τις προηγούμενες εκλογές επιστρατεύτηκα και συμμετείχα, έτσι και τώρα δήλωσα στον πρόεδρο ότι είμαι στη διάθεση του. Όταν όμως το ’15 είχαμε έλλειψη στελεχών, και δεν λειτουργούσε το..μητρώο, ούτε ψηφοδέλτιο δεν συμπληρώσαμε εδώ. Αυτό το κακό έχει το κόμμα μας, όταν χάνουμε δεν εμφανίζεται κανένας και όταν είναι να κερδίσουμε τότε εμφανίζονται όλοι οι μνηστήρες.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή