Τα αλλάζει όλα ο Μικέλης Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on . Ριζικές αλλαγές στη πολιτική τακτική που ακολούθησε μέχρι τώρα, φαίνεται πως αποφάσισε ο Μικέλης Χατζηγάκης και το επιτελείο του.  Αυτό εξυφαίνεται από τις Ριζικές αλλαγές στη πολιτική τακτική που ακολούθησε μέχρι τώρα, φαίνεται πως αποφάσισε ο Μικέλης Χατζηγάκης και το επιτελείο του.  Αυτό εξυφαίνεται από τις Rating: 0

Τα αλλάζει όλα ο Μικέλης Χατζηγάκης

Τα αλλάζει όλα ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ριζικές αλλαγές στη πολιτική τακτική που ακολούθησε μέχρι τώρα, φαίνεται πως αποφάσισε ο Μικέλης Χατζηγάκης και το επιτελείο του. 

Αυτό εξυφαίνεται από τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ των συνεργατών του αλλά καταδεικνύεται επίσης και από τη πολιτική παρουσία του νεαρού πολιτικού μετεκλογικά. 

Αν και το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου για το rookie υποψήφιο βουλευτή, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό, κρίθηκε πως είναι επιβεβλημένη η προσαρμογή των εξ Εσπερίας πολιτικών πρακτικών, στη παλαιοπολιτική τοπική πραγματικότητα.

Έτσι μέσα στα πλαίσια της συγκεκριμένης στρατηγικής, θα κινηθεί ανάλογα το επόμενο διάστημα τόσο στη κοινωνία όσο και στις εσωκομματικές διαδικασίες το Μάιο.

Από τη jazz στο σκληρό rock λοιπόν, για το φέρελπι πολιτικό.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή