Τα «βρήκαν» … η παράταξη Λάππα και η Πρωτοβουλια Πολιτών του Σύριζα Reviewed by Momizat on . Η συνάντηση μεταξύ στελεχών της παράταξης του Χρήστου Λάππα και στελεχών της υπό σύσταση παράταξης του Σύρισα "Πρωτοβουλία Πολιτών"  πραγματοποιήθηκε πριν μερικ Η συνάντηση μεταξύ στελεχών της παράταξης του Χρήστου Λάππα και στελεχών της υπό σύσταση παράταξης του Σύρισα "Πρωτοβουλία Πολιτών"  πραγματοποιήθηκε πριν μερικ Rating: 0

Τα «βρήκαν» … η παράταξη Λάππα και η Πρωτοβουλια Πολιτών του Σύριζα

Τα «βρήκαν» …  η παράταξη Λάππα και η Πρωτοβουλια Πολιτών του  Σύριζα

Η συνάντηση μεταξύ στελεχών της παράταξης του Χρήστου Λάππα και στελεχών της υπό σύσταση παράταξης του Σύρισα «Πρωτοβουλία Πολιτών»  πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες .

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι η ταύτιση απόψεων σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ δεν έγινε καμία συζήτηση για πρόσωπα τα οποία θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου , αν καρποφορήσουν οι συζητήσεις .

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό Σύριζα όπου κήρυξαν ανακωχή οι αυτοδιοικητικές κινήσεις «Πρωτοβουλια Πολιτών» και «Μένουμε Τρίκαλα» όλα δείχνουν ότι ο «γάμος» της ομάδας Λάππα με τον Σύριζα προχωράει κανονικά.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή