"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τα πεπραγμένα …του δημάρχου 2

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 2015 τα Τρίκαλα έλαβαν το βραβείο των 10 καλύτερων βιώσιμων πόλεων της Ευρώπης σαν να μην υπήρχαν πριν δημοτικές αρχές που αγωνίστηκαν να κρατήσουν ζωντανό ένα καταχρεωκοπημένο δήμο και ταυτόχρονα να παράξουν έργο.

Ξαφνικά, με το που εκλέχτηκε δήμαρχος ο κ. Παπαστεργίου , η πόλη μας γέμισε με 40.000 ποδήλατα λες και πριν τα ποδήλατα ήταν άγνωστα στη μικρή μας κοινωνία. Να θυμίσουμε μόνο ότι επί δημοτικής αρχής Χρήστου Λάππα παραδόθηκαν 800 ποδήλατα σε μαθητές στο πλαίσιο της ανταπόδωσης.

Διαφημίστηκε η ανοικτή γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Αναρωτηθήκαμε αν πρακτικά υπάρχει αποτελεσματικότητα; Πόσο χρόνο χρειάζεται π.χ. η αλλαγή μιας λάμπας;

Οι Τρικαλινοί σταματούν στις διαβάσεις . Εμπνευστήκαμε από τον κ . Παπαστεργίου και εφαρμόζουμε τον ΚΟΚ ή μήπως το κάναμε πάντα σεβόμενοι την ασφάλεια των πεζών;

Μας είπαν ότι υπάρχει εφαρμογή , application , που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε θέσεις πάρκινγκ . Προτρέπουμε τους συνδημότες μας να βγουν αύριο με τα κινητά στα χέρια και να προσπαθήσουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους.

Όσο για τον ηλεκτρονικό έλεγχο σκουπιδιών και ηλεκτροφωτισμού , δεν αρνούμαστε την τεχνολογία, αλλά σημαντικότερο είναι να τα σκουπίδια να μαζεύονται και οι καμένες λάμπες να αλλάζονται.

Για το free wifi δεν το συζητώ…καμπάνα! Ο εχθρός των τηλεπικοινωνιακών εταιριών.

Αλλά συνήθως έτσι είναι … όταν δεν υπάρχουν πράξεις και έργα υπάρχουν λόγια.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου  Τρικκαίων

Κώστας Κρεμμύδας

Χτίζουμε το αύριο Σήμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης