"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Τα προβλήματα του ορεινού όγκου χρήζουν άμεσης παρέμβασης

lafarm

Σχετικά άρθρα

zimies oreina

Πέτρος Σακελλάριος ¨Είναι γεγονός ότι οι τελευταίες πλημμύρες, άφησαν πίσω, ειδικά στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης, πολλές ζημιές, που χρειάζονται άμεση παρέμβαση για την αποκατάστασή τους.
1. Θα αναφερθώ στο σκάψιμο που έκανε η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να ξεβουλώσει ένα φρεάτιο στο δρόμο ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΡΤΑΣ, μέσα στην Μεσοχώρα, δημιουργώντας έτσι μία τεράστια λακούβα , με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα, αφού παραμένει ακόμα ανοιχτή.
2. Επίσης δεν μπορεί να παραμένουν σκεπασμένες, από τα χώματα των κατολισθήσεων, οι βρύσες στη θέση “Μίγκα”, για μια ώρα δουλειάς ενός μηχανήματος που απομακρύνει τα μπάζα.
3. Άμεση απομάκρυνση χρειάζονται και τα χώματα από το προαύλιο της εκκλησίας του Λιβαδοχωρίου, καθώς σε λίγες μέρες πλησιάζει το Πάσχα και θα ανέβει κόσμος στο χωριό.
4. Εδώ και μήνες παραμένει κλειστός ο δρόμος προς Καψάλη – Διαλεγμένο λόγω της ακαταλληλότητας της γέφυρας, που χρειάζεται άμεση επισκευή, και των πρόσφατων κατολισθήσεων. Εάν δεν αποκατασταθούν οι ζημιές αυτές, οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών είναι αναγκασμένοι να κάνουν το γύρο από τη Νέα Πεύκη για να πάνε στα σπίτια τους, που και από ‘κει ο δρόμος δεν είναι ότι καλύτερο, αφού χρειάζεται καθάρισμα.
Υ.Γ. Τα παραπάνω προβλήματα δεν είναι τα μόνα.
Είναι όμως αυτά που μπορούν να επιλυθούν με μικρό κόστος.
Υπάρχουν και άλλα που το κόστος της επίλυσής τους είναι τεράστιο και χρειάζεται η παρέμβαση της πολιτείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης