Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοικτά Reviewed by Momizat on . Γράφει η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Φράγκου Μπορεί ,λέει ,να κλείσει και να μπει σε καραντίνα ολόκληρο λύκειο της πόλης ,αλλά δεν μπορεί ,όπως είπε σε τηλεδιάσκεψη Γράφει η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Φράγκου Μπορεί ,λέει ,να κλείσει και να μπει σε καραντίνα ολόκληρο λύκειο της πόλης ,αλλά δεν μπορεί ,όπως είπε σε τηλεδιάσκεψη Rating: 0

Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοικτά

Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοικτά

Γράφει η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Φράγκου

Μπορεί ,λέει ,να κλείσει και να μπει σε καραντίνα ολόκληρο λύκειο της πόλης ,αλλά δεν μπορεί ,όπως είπε σε τηλεδιάσκεψη η αρμόδια κυρία της περιφέρειας ,να κάνουν τεστ σε όλους τους μαθητές .Δηλαδή θα κλείσετε τα παιδιά μας μέσα για 14 μέρες ,θα τα αποκοψετε από τις δράσεις τους και την ζωή τους και τα μαθήματα τους δια ζώσης ,επειδή είστε ανίκανοι να δώσετε λύσεις και απαντήσεις .Κάτω τα χέρια σας ,τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά ,με κάθε μέσο και θυσία .Μιλάμε για μια ολόκληρη χρόνια ,συν την μισή περσινή .Και δεν μπορούν όλοι οι γονείς να βάλουν το χέρι στην τσέπη για ιδιωτικά τεστ.Την ανευθυνότητα ,την προχειρότητα ,την ανικανότητα και την υποκρισία των μεγάλων δεν πρέπει να τις πληρώσουν τα παιδιά .Προστατέψτε τα ,έχουμε όλοι υποχρέωση, όχι μόνο για την σωματική τους υγεία αλλά και για την πνευματική και για την ψυχική ….

Σχόλια (4)

 • nemesis

  Ευγε!!!!!! Μακαρι την αποψη σας, να την εστερνιζονταν η κοινωνια… αλλα ο κοινωνικος αυτοματισμος εχει θολωσει την σκεψη! Τετοιες φωνες εκπαιδευτικων θελουμε. Και παλι ευγε!!!!

  Απάντηση
 • Λέλος Μπιστερλής

  Και πάρτε το χαμπάρι. ΔΕΝ γίνεται μάθημα της προκοπής εξ αποστάσεως. Δεν είναι δυνατό να μάθουν αποτελεσματικά και από απόσταση νέες γνώσεις οι μαθητές.
  Η δια ζώσης εκπαίδευση είναι αναντικατάστατη. Και πρέπει να κρατηθούν τα σχολεία ανοιχτά. Γι ΄ αυτό έστω και τώρα να σπάσουν τα τμήματα και να τρέξουν οι Δήμοι να βρούνε ότι αίθουσα έχουν και δεν έχουν.

  Απάντηση
 • Nikos

  Δεν έχει νόημα να γίνουν εκατοντάδες tests σε ένα σχολείο, διότι χρειάζονται 2 tests με διαφορά μερικών ημερών και λόγω του ποσοστού ευαισθησίας/ειδικότητας, κάποια κρούσματα και πάλι θα διαφύγουν. Ας ρωτάμε κάποιον ειδικό , πριν κάνουμε δημόσια τοποθέτηση για πράγματα που δεν γνωρίζουμε…

  Απάντηση
 • nemesis

  Και γιατι δεν εχουν νοημα τα μαζικα τεστ? Θα χασουμε και την απλη λογικη τωρα? Και η γραφουσα ειδικος στο αντικειμενο της ειναι. Αν εσεις ειστε πιο ειδικος δηλωστε την ειδικοτητα σας τεκμηριωμενα!! Αλλοιως υπαρχει και η σιωπη. που στην περιπτωση σας μπορει να ειναι και χρυσος!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή