"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τα τοπικά «Μήλα της Έριδος» για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη στοχοποίηση τουλάχιστον τριών στελεχών του ΚΙ.ΝΑΛ στα Τρίκαλα έχουν προχωρήσει τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο έχουν μπει πρωτοκλασάτα ονόματα, ακόμη κι αυτά που είχαν συμμετάσχει στο πρόσφατο ψηφοδέλτιο του κόμματος της Φώφης Γεννηματά στο νομό, ενώ άλλοι μεταξύ αυτών και μια γυναίκα στέλεχος, έχουν βολιδοσκοπήσει οι ίδιοι πρόσωπα και όργανα των κομματικών μηχανισμών που τους ενδιαφέρουν, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Η κυρίαρχη αίσθηση που επικρατεί στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, είναι ότι οι διαλυτικές τάσεις επιταχύνονται στους κόλπους του κινήματος, γι αυτό και τα φιλόδοξα στελέχη  αγωνιούν να πιάσουν στασίδι στα κόμματα εξουσίας.

Η αγωνία της τοπικής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής, είναι το δέλεαρ των κυβερνητικών θέσεων που προσφέρει η κυβερνώσα παράταξη στους εν δυνάμει υποψηφίους για μεταγραφή, ενώ από την άλλη έκδηλη είναι η αγωνία τους, ότι στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη στη πόλη μας, θα καταγραφούν παρουσίες στελεχών της σ`αυτή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλοι καιροφυλακτούν και αναμένουν κάποιον να κάνει το πρώτο βήμα, για να ακολουθήσει το ξήλωμα του πουλόβερ της παράταξης που κάποτε κυριαρχούσε στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Το σίγουρο είναι ότι το μόνο στοιχείο που κρατά την  εύθραυστη συνοχή του ΚΙ.ΝΑΛ στο νομό και πανελλαδικά, είναι ότι αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές στους επόμενους 12 μήνες, αυτές θα γίνουν με λίστα.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης