Τα Τρίκαλα δείχνουν την αλληλεγγύη τους Reviewed by Momizat on .   Το Σάββατο  το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι ROSSONERO συγκέντρωσε στην Ασκληπιού είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν εγκλωβισ   Το Σάββατο  το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι ROSSONERO συγκέντρωσε στην Ασκληπιού είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν εγκλωβισ Rating: 0

Τα Τρίκαλα δείχνουν την αλληλεγγύη τους

Τα Τρίκαλα δείχνουν την αλληλεγγύη τους

 

Το Σάββατο  το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι ROSSONERO συγκέντρωσε στην Ασκληπιού είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
 
Η τρικαλινή κοινωνία έδειξε την έμπρακτη αλληλεγγύη της με τρόπο συγκινητικό συγκεντρώνοντας έτσι μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων που διέθεσε φάρμακα για τους πρόσφυγες. 
metanastes synora
 
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν -τρόφιμα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής για ενήλικες και παιδιά- μαζί με αυτά που συγκεντρώθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο στον κοινωνικό χώρο ROSSONERO, στάλθηκαν χτες – συνολικά 80 κιβώτια (1 τόνος) στην Ειδομένη.
 
Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες σύμφωνα με τη νέα λίστα αναγκών που θα δημοσιεύσουμε άμεσα. Το υλικό θα συγκεντρώνεται στο στέκι ROSSONERO (Αμαλίας 18), καθημερινά μετά τις 7 μ.μ.
 
H αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

ROSSONERO

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή