Τα Τρίκαλα χρειάζονται πάντα ένα μύθο.. Reviewed by Momizat on . Παλιός Νέστορας του κοινοβουλίου, συμβούλευε πάντα τους νέους αρχηγούς του κόμματος του, ότι στην Ελλάδα χωρίς την δημιουργία ενός συνθήματος ακόμη και κενού πε Παλιός Νέστορας του κοινοβουλίου, συμβούλευε πάντα τους νέους αρχηγούς του κόμματος του, ότι στην Ελλάδα χωρίς την δημιουργία ενός συνθήματος ακόμη και κενού πε Rating: 0

Τα Τρίκαλα χρειάζονται πάντα ένα μύθο..

Τα Τρίκαλα χρειάζονται πάντα ένα μύθο..

Παλιός Νέστορας του κοινοβουλίου, συμβούλευε πάντα τους νέους αρχηγούς του κόμματος του, ότι στην Ελλάδα χωρίς την δημιουργία ενός συνθήματος ακόμη και κενού περιεχομένου, δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές και φυσικά να κυβερνήσεις.

Ποιος δεν θυμάται την αλλαγή του Ανδρέα, τη κάθαρση του Μητσοτάκη, τον εκσυγχρονισμό του Σημίτη, την επανίδρυση του κράτους του Καραμανλή, τη πρώτη φορά αριστερά του Αλέξη και σήμερα την επιστροφή στη κανονικότητα του Κυριάκου.

Εμπρός σε όλα αυτά, τα Τρίκαλα της “πολιτικής πρωτοπορίας” και της “Δημοκρατικής καινοτομίας”, δεν μπορούσαν να μείνουν πίσω.

Έτσι τα προηγούμενα χρόνια, ο τόπος έζησε το επιτυχημένο αφήγημα της έξυπνης πόλης, που για την επόμενη τετραετία μας λέει ο οξυδερκής Δήμαρχος, μεταλλάχθηκε στο όραμα της Αστικής ανάπλασης, που ελπίζουμε να μην παραμείνει μύθος.

Esse quam videri – Να είσαι παρά να φαίνεσαι, έλεγε κάποτε ο Κικέρων. 

 Κων.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή