"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

”Τηλεφωνικές και τηλεφονικές αγάπες!”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζωή Χατζηθωμά : Να είσαι εκδρομή μετά από μια κουραστική εβδομάδα, να απολαμβάνεις τη φύση και τα χρώματα τους φθινοπώρου, όταν από το πουθενά εμφανίζεται από το τηλέφωνο μια τύπισσα, ανώνυμα φυσικά- επειδή πάντα οι τζάμπα μάγκες είναι ανώνυμοι- και άρχισε να με βρίζει, να με καταριέται, εμένα την οικογένειά μου, ούτε και κατάλαβα τι έλεγε, ποια, πώς και τι και κυρίως γιατί.

Τώρα που το σκέφτομαι, αυτή ή πολύ με μισεί, ή με έχει τρελά ερωτευθεί! Πολύ θα ήθελα όμως να μου τα πει και να κοιταζόμαστε στα μάτια με πάθος!
Βρε, δε μας παρατάτε όλοι;

Μη μας δείτε χαλαρούς και χαμογελαστούς, δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Θα μας συλλάβετε μήπως για απαγορευμένο χαμόγελο και χιούμορ, που προκαλούν διατάραξη της κοινής μιζέριας; Τι φταίει; Φταίει κάποια διαγνωσμένη σας ψυχική βλάβη, ή η βρεφική σας ωριμότητα; Αλλά και μεις από την άλλη τι φταίμε;


Οι άνθρωποι με κακή ψυχή είναι το ίδιο με ένα τοξικό χημικό στοιχείο: Προκαλούν μεταλλάξεις και εκρήξεις που καταστρέφουν κάθε ίχνος ψυχικής γαλήνης και ομορφιάς.

Το ραδιενεργό κύμα τους προκαλεί μαζική αναστάτωση και παράλυση του νευρικού συστήματος. Είναι τόσο βρόμικη η ψυχή τους, που αν πάνε σε ψυχίατρο, αντί για φάρμακα θα τους δώσει πάνες!


Η κακία και η κουτοπονηριά του ηλίθιου δεν προξενούν καμία απολύτως εντύπωση, μάλιστα ζηλεύουμε το μυαλό τους. Γιατί ότι το να ζεις στο μυαλό ενός ηλίθιου και κακόψυχου είναι τραγικό, αλλά εκεί μέσα έχει συνέχεια λιακάδα και μεγάλη άπλα, αφού είναι άδειο!


Ευτυχώς που έχουμε στη ζωή μας και ανθρώπους ποταμούς αγάπης. Η θεραπεία που προσφέρουν στην ψυχούλα μας είναι πολύτιμη τόσο, που θα έπρεπε να καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η αγκαλιά τους να δίνεται σαν αντιβίωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα!
Τελικά στη ζωή σου συναντάς κάποιους ανθρώπους και σιγουρεύεσαι ότι η κακομοιριά και η ξινίλα έχουν ονοματεπώνυμο.

Πεχάμετρο για την αντιερωτική ξινίλα στο προσωπάκι σας ακόμα να κυκλοφορήσει, ε; Ξινόγαλο θηλάσατε, μωρέ; Από τον ανθρωποδιώκτη και το επικοινωνιακό μπλοκάρισμα που έχετε τι δεν καταλαβαίνετε και δεν παίρνετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι;


Ζουν ανάμεσά μας, ζούμε ανάμεσά τους και είναι τόσο πολύ ”ξεχωριστοί”, που αξίζει να ζεις μόνο & μόνο για να τους χαστουκίσεις κάποτε!

(από σημειώσεις όχι του Τ. Λειβαδίτη, αλλά της Ζωής).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης