Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τα νέα προεδρεία στους Δήμους Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων που προέκυψαν από τις εκλογές του Μαΐου σύμφωνα με τη διάταξη που ψηφίσ Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων που προέκυψαν από τις εκλογές του Μαΐου σύμφωνα με τη διάταξη που ψηφίσ Rating: 0

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τα νέα προεδρεία στους Δήμους

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τα νέα προεδρεία στους Δήμους

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων που προέκυψαν από τις εκλογές του Μαΐου σύμφωνα με τη διάταξη που ψηφίστηκε στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης στο οποίο αναφέρεται ότι η σύγκληση του Συμβουλίου λαμβάνει χώρα την επόμενη Κυριακή από την εγκατάσταση των Δημοτικών Αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες η Νικολέτα Μπρουζούκη θα είναι η νέα πρόεδρος του δήμοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων , στην Καλαμπάκα ο Σωτήρης Παπαχρήστος , στη Φαρκαδόνα ο Bασίλης Κουκώνης και αναμένουμε το όνομα του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πύλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον «Κλεισθένη»

1.ο πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη του δημάρχου ή από την επικυρωμένη σύμπραξη παρατάξεων με την παράταξη του δημάρχου.

2.ο αντιπρόεδρος εκλέγεται από τη δεύτερη σε ψήφους παράταξη ή από την πρώτη αν ο δήμαρχος ανήκει στη 2η παράταξη,

3.ο γραμματέας εκλέγεται από την Τρίτη σε ψήφους παράταξη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή