Σήμερα Παρασκευή η κηδεία της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα Reviewed by Momizat on . Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στην 19χρονη Μάρθα Πουμάνα που έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Τρικάλων – Λ Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στην 19χρονη Μάρθα Πουμάνα που έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Τρικάλων – Λ Rating: 0

Σήμερα Παρασκευή η κηδεία της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα

Σήμερα Παρασκευή η κηδεία της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα

Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στην 19χρονη Μάρθα Πουμάνα που έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Πετρωτού, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η κηδεία της θα γίνει την την Παρασκευή 3 – 7 – 2020  και ώρα  10.30π.μ., στο  Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τους γονείς Γεώργιο Πουμάνα και Δήμητρα Γουλιώτη, τον αδελφό Δημήτριο Πουμάνα, τους παππούδες Γρηγορία Πουμάνα,  Γεώργιο Γουλιώτη, θείους και ξαδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ,  την Παρασκευή 3 – 7 – 2020  και ώρα  10.00π.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή