Τιμής ένεκεν… για τους πρώην συντρόφους Reviewed by Momizat on . Δημήτρης Παπαθανασίου : Σήμερα το βράδυ οι οπαδοί του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και τα κοινωνικά μεσοστρώματα "του καναπέ" πανηγυρίζουν με την εκλογική νίκη του κόμματ Δημήτρης Παπαθανασίου : Σήμερα το βράδυ οι οπαδοί του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και τα κοινωνικά μεσοστρώματα "του καναπέ" πανηγυρίζουν με την εκλογική νίκη του κόμματ Rating: 0

Τιμής ένεκεν… για τους πρώην συντρόφους

vouleytes

Δημήτρης Παπαθανασίου : Σήμερα το βράδυ οι οπαδοί του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και τα κοινωνικά μεσοστρώματα “του καναπέ” πανηγυρίζουν με την εκλογική νίκη του κόμματός τους και τον κοινοβουλευτικό εξοβελισμό της πολιτικής συνείδησης της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Τα κομματικά στελέχη και οι προνομιούχοι βουλευτές που ανέδειξαν θα ονειρεύονται από αύριο κυβέρνηση τετραετίας, προσωπικού βολέματος και μεταλλαγμένης νεοφιλελεύθερης παλινόρθωσης.
Ας θυμηθούν τη βραδιά αυτή όταν σε λίγους μήνες πάνω στα ερείπια της κοινωνίας , θα μοιράζουν τα τιμάρια ενός ξεπεσμένου μηχανισμού αλλοίωσης ιδανικών ,αξιών και αγώνων της Αριστεράς.

[  το κείμενο έχει αλιευθεί από το φ/β , τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο]

Επιστροφή στην κορυφή