Δεξιός Ψάλτης : Τις πταίει , για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού Reviewed by Momizat on . Ήθελε ο πρόεδρος της ΝΔ να διαβεβαιώσει τον πρόεδρο της FYROM, ότι ως πρωθυπουργός στο μέλλον θα σεβαστεί απόλυτα την συμφωνία των Πρεσπών.                     Ήθελε ο πρόεδρος της ΝΔ να διαβεβαιώσει τον πρόεδρο της FYROM, ότι ως πρωθυπουργός στο μέλλον θα σεβαστεί απόλυτα την συμφωνία των Πρεσπών.                     Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Τις πταίει , για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού

Δεξιός Ψάλτης : Τις πταίει , για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού

Ήθελε ο πρόεδρος της ΝΔ να διαβεβαιώσει τον πρόεδρο της FYROM, ότι ως πρωθυπουργός στο μέλλον θα σεβαστεί απόλυτα την συμφωνία των Πρεσπών.

                                            
Έκρινε σκόπιμο λοιπόν,να στείλει μυστικά τη Μαρία Σπυράκη να το πράξει, λες και το κόμμα δεν διαθέτει αμέτρητους συνταξιούχους διπλωμάτες,που θα μπορούσαν να το κάνουν,χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας.

Όπως ήταν φυσικό,οι μυστικές υπηρεσίες την έδωσαν στεγνά.

Πηγαίνει αργότερα ο Καμμένος στις ΗΠΑ και παρουσιάζει στους έκπληκτους Αμερικανούς,Plan B για το Σκοπιανό εν αγνεία υποτίθεται της κυβέρνησης.


Μπάχαλο δηλαδή κανονικό,ακόμη και στα ευαίσθητα εθνικά θέματα.
Ενσωματωμένη εικόνα

Στα καθ`ημάς, ξεκίνησαν τσούρμο οι υποτιθέμενοι προύχοντες των Τρικάλων να πάνε με το πούλμαν ωσάν σχολική εκδρομή,να προτείνουν στον υπουργό παιδείας ποιές σχολές προτιμούν για τη πόλη μας.


Κωμικές καταστάσεις δηλαδή,που προκαλούν τον γέλωτα και της ποικιλόχρωμης αίγας.

Λίγες ώρες αργότερα στο Δημοτικό συμβούλιο του πολύπαθου Δήμου Φαρκαδόνας, το αποτέλεσμα της επέλασης των γραφικών και φελλών στο τοπικό δημόσιο βίο, το απήλαυσε μέσω των ΜΜΕ το πανελλήνιο.

                                 
Όσο για τους πολίτες – ψηφοφόρους που αναρωτιούνται υποκριτικά τις πταίει, ας κοιτάξουν επιτέλους τον καθρέφτη τους…

Δεξιός ψάλτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή