Τι είναι το μνημόνιο , Χρήστο ; Reviewed by Momizat on . Αν μπροστά στα πόδια της όμορφης ομήγυρης απλωνόταν μια όμορφη κανελόχρωμη καμήλα θα έμοιαζε με αναμνηστική εκπαιδευτικών σε πενθήμερη εκδρομή. Αν πάλι δημοσιευ Αν μπροστά στα πόδια της όμορφης ομήγυρης απλωνόταν μια όμορφη κανελόχρωμη καμήλα θα έμοιαζε με αναμνηστική εκπαιδευτικών σε πενθήμερη εκδρομή. Αν πάλι δημοσιευ Rating: 0

Τι είναι το μνημόνιο , Χρήστο ;

Τι είναι το μνημόνιο , Χρήστο ;

Αν μπροστά στα πόδια της όμορφης ομήγυρης απλωνόταν μια όμορφη κανελόχρωμη καμήλα θα έμοιαζε με αναμνηστική εκπαιδευτικών σε πενθήμερη εκδρομή.

Αν πάλι δημοσιευόταν σε περιοδικό μόδας θα νομίζαμε πως πρόκειται για επίδειξη ρούχων για όλα τα μεγέθη…

Όμως διακρίνοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Χρήστο Σιμορέλη στα σκαλιά της βουλής εκτιμούμε ότι πρόκειται για αναμνηστική φώτο που θα κοσμήσει το σαλόνι στα πλαίσια της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Και ενώ μας λύθηκαν όλες οι εύλογες απορίες, γεννάται το ερώτημα προς τι η χαρά; Η εκλογή του κου Σιμορέλη  σαφώς και αποτελεί προσωπική του επιτυχία και καταξίωση αλλά η ματαιοδοξία δε πρέπει να ξεπερνά τα δεδομένα.

Αύριο θα κληθεί ο εν λόγω βουλευτής να ψηφίσει τους εφαρμοστικούς του μνημονίου νόμους, θα κληθεί να στηρίξει τις «θετικές» μνημονιακές κινήσεις της κυβέρνησης και θα πρέπει να συνάδει κάθε του λόγος με το αριστερό μνημονιακό ανακόλουθο τοπίο…

Ελέγχονται ως ανακριβείς οι πληροφορίες ότι όλο το σόι θα ξανακατέβει στην Αθήνα σε ρόλο “ασπίδα προστασίας ” όταν θα ψηφίζονται οι εφαρμοστικοί νόμοι .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή