Τι λέτε, κ. (αναπλ.) υπουργέ, της Δικαιοσύνης; Reviewed by Momizat on . Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τα δάνεια 220 εκατομμυρίων  ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., δήλωσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλος, απαντώντ Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τα δάνεια 220 εκατομμυρίων  ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., δήλωσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλος, απαντώντ Rating: 0

Τι λέτε, κ. (αναπλ.) υπουργέ, της Δικαιοσύνης;

xreh

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τα δάνεια 220 εκατομμυρίων  ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., δήλωσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλος, απαντώντας σε  σχετική ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως, «η αρχειοθέτηση της υπόθεσης οφείλεται στη διάταξη του άρθρου 78 του ν. 4146/2013, η οποία στην ουσία παρέχει ασυλία στους προέδρους, στα μέλη διοικητικών συμβουλίων και στα τραπεζικά στελέχη για μια κατηγορία δανείων …..και κατά την άποψη μου, η προαναφερθείσα διάταξη για αυτό ψηφίστηκε».

Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, κ. υπουργέ, ως κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», έτσι σκανδαλωδώς ενήργησαν.  Επίσης κι ο δικαστικός που αρχειοθέτησε την υπόθεση έπραξε νόμιμα. Όμως δεν κλείνει εδώ έτσι απλά, ένα μείζον θέμα  εκατομμυρίων  δημοσίου χρήματος.

Εσείς, κ. υπουργέ,  ως μέλος της κυβέρνησης «κοινωνικής σωτηρίας», γιατί  από χτες δεν φέρατε στη βουλή την κατάργηση του νόμου 4146/2013, ώστε να σας λυθούν τα χέρια, για δικαστικές διώξεις και επιστροφή των χρημάτων;

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή