"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τμηματικά πριν το Πάσχα θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Η καταβολή του επιδόματος θα είναι τμηματική και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων, ώστε να έχουν πιστωθεί τα χρήματα σε όσο το δυνατόν περισσότερους μισθωτούς πριν από το Πάσχα.

Σήμερα, μπορούν να κάνουν δήλωση και οι εργαζόμενοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 3, αύριο οι εργαζόμενοι των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 4 κοκ.

Η προθεσμία για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή εκπνέει στις 10 Απριλίου ενώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που υπολειτουργούν βάσει ΚΑΔ λήγει στις 30 Απριλίου.

Προσοχή! Οσοι εργαζόμενοι με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2 δεν πρόλαβαν να υποβάλουν δήλωση ή οι εργοδότες τους δεν υπέβαλαν εγκαίρως τη Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων στο σύστημα «Εργάνη», θα έχουν δυνατότητα να υποβάλουν τη δική τους δήλωση μετά τη λήξη του πρώτου γύρου αιτήσεων, δηλαδή μετά τις 10 Απριλίου στη διάρκεια της παράτασης της προθεσμίας που αναμένεται να δοθεί.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν και όσοι εργαζόμενοι απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν από 1η Μαρτίου έως 20 Μαρτίου καθώς βάσει των ΠΝΠ δικαιούνται εκτός από το επίδομα ανεργίας και το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ. Αποζημίωση ειδικού σκοπού δικαιούνται και οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου οι οποίες λύθηκαν πρόωρα, εντός του χρονικού διαστήματος από 1/3/2020 έως και 20/3/2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης