Το αερόστατο στη λίμνη Πλαστήρα δεν μπόρεσε να σώσει την Καρδίτσα – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Τεράστια η ευθύνη όταν δεν υπάρχει πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός. Περίπατο πήγαν αναγκαία έργα θωράκισης και υποδομών ώστε να μπορεί ένας Νομός να αντ Τεράστια η ευθύνη όταν δεν υπάρχει πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός. Περίπατο πήγαν αναγκαία έργα θωράκισης και υποδομών ώστε να μπορεί ένας Νομός να αντ Rating: 0

Το αερόστατο στη λίμνη Πλαστήρα δεν μπόρεσε να σώσει την Καρδίτσα – του Κώστα Κωστούλα

Το αερόστατο στη λίμνη Πλαστήρα δεν μπόρεσε να σώσει την Καρδίτσα – του Κώστα Κωστούλα

Τεράστια η ευθύνη όταν δεν υπάρχει πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός. Περίπατο πήγαν αναγκαία έργα θωράκισης και υποδομών ώστε να μπορεί ένας Νομός να αντεπεξέλθει σε πλημμυρικά και έντονα καιρικά φαινόμενα

Τώρα θρηνούμε ανθρώπους, χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης έχουν θαφτεί στο νερό, περιουσίες και επιχειρήσεις χάθηκαν και καταστράφηκαν.

Η Καρδίτσα έχει υποστεί μια βαθιά πληγή σχεδόν ολοκλήρου του παραγωγικού της ιστού.

Η αδιαφορία των πολιτικών να προσφέρουν στον τόπο που εκλέχτηκαν μας έφερε σε αυτό το σημείο.

H αυτοδιοίκηση είναι δύσκολη υπόθεση κι ας έχει γεμίσει από ανθρώπους κατώτερους των περιστάσεων σε θέσεις-κλειδιά να διαχειρίζονται τις τύχες των πολιτών.

Κανονικά οι ιθύνοντες στην αυτοδιοίκηση που δε μπορούν να μεριμνήσουν και να προβλέψουν το ενδεχόμενο μιας φυσικής καταστροφής δεν θα έπρεπε να εκλέγονται.

Όλοι οι Καρδιτσιώτες που γνωρίζω είναι άνθρωποι που ξέρουν να δουλεύουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Η Πολιτεία οφείλει να συνδράμει έμπρακτα με γενναία οικονομικά κίνητρα για να σταθούν ξανά οι πολίτες της Καρδίτσας στα πόδια τους.

Άλλωστε εξαιτίας της κρατικής ανεπάρκειας φτάσαμε σε αυτή την καταστροφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή