Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άνοιξε την Κερκόπορτα για τις ομαδικές απολύσεις Reviewed by Momizat on . Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις ανοίγει την Κερκόπορτα για την πλήρη απελευθέρωσή τους, η οποία θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τ Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις ανοίγει την Κερκόπορτα για την πλήρη απελευθέρωσή τους, η οποία θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τ Rating: 0

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άνοιξε την Κερκόπορτα για τις ομαδικές απολύσεις

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άνοιξε την Κερκόπορτα για τις ομαδικές απολύσεις

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις ανοίγει την Κερκόπορτα για την πλήρη απελευθέρωσή τους, η οποία θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τα ήδη εφιαλτικά επίπεδα της ανεργίας στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση με τη δέσμευσή της ότι θα εφαρμόσει την όποια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ουσιαστικά παραδίνεται άνευ όρων στην θρασύτατη απαίτηση των δανειστών να καταργηθεί κάθε στοιχειώδεις προστασία των εργαζομένων από ομαδικές απολύσεις. Για άλλη μία φορά οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης γίνονται «φτερό στον άνεμο».

Οι εργαζόμενοι με τους ενωτικούς και μαζικούς αγώνες τους, μαζί με την νεολαία και όλο το λαό, μπορούν να αποτρέψουν τα νέα μνημονιακά μέτρα και το προωθούμενο από κυβέρνηση και δανειστές 4ο μνημόνιο.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε Τρικάλων

21/12/2016

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή