Το θέατρο του παραλόγου με τους πλειστηριασμούς – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Δυστυχώς ο νέος πτωχευτικός νόμος φέρνει το τέλος στην ελπίδα του πολίτη που είναι χρεοκοπημένη η πρώτη κατοικία του, και προσπαθεί να βγει από ένα οδυνηρό αδιέ Δυστυχώς ο νέος πτωχευτικός νόμος φέρνει το τέλος στην ελπίδα του πολίτη που είναι χρεοκοπημένη η πρώτη κατοικία του, και προσπαθεί να βγει από ένα οδυνηρό αδιέ Rating: 0

Το θέατρο του παραλόγου με τους πλειστηριασμούς – του Κώστα Κωστούλα

Το θέατρο του παραλόγου με τους πλειστηριασμούς – του Κώστα Κωστούλα

Δυστυχώς ο νέος πτωχευτικός νόμος φέρνει το τέλος στην ελπίδα του πολίτη που είναι χρεοκοπημένη η πρώτη κατοικία του, και προσπαθεί να βγει από ένα οδυνηρό αδιέξοδο.

Κανένας μνημονιακός νόμος είτε δεξιός, είτε αριστερός,  δεν ήταν τόσο σκληρός. Αναφέρομαι σε μια κατάσταση που πετάει στο δρόμο τη μισή Ελλάδα και που εξυπηρετεί μόνο τραπεζικά συμφέροντα.

Ο νέος πτωχευτικός κώδικας επιτρέπει όχι μόνο να δεσμευθεί όλη η περιουσία του οφειλέτη αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ δεσμεύονται και τα μελλοντικά του εισοδήματα. Για να το πούμε απλά είναι καθαρή τοκογλυφία.

Είναι πραγματικά ντροπή, σε καιρό πανδημίας και ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναστέλλουν πτωχεύσεις και ρευστοποιήσεις, εδώ, η κυβέρνηση να εφαρμόζει σκληρές μνημονιακές απαιτήσεις.

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι κάποια κακόγουστη φάρσα γιατί αν δεν είναι, χωρίς να είμαι υπερβολικός, θα ζήσουμε καταστάσεις που δεν θέλει κανένας λαός να ζήσει. Δρομολογείται μια ραγδαία μεταβολή  για τους νέους ευάλωτους. 

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT
Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή