"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Το μέλλον της Δεξιάς στα Τρίκαλα είναι εδώ – Καλά πανηγύρια πατριώτες…!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν έστω και προσωρινά τον πολιτικό οίστρο παρέας εκκολαπτόμενων  δεξιών πολιτικών του νομού μας .
Άθελα μου,αφού μάλλον έμοιαζα με σκοπιανός τουρίστας ,έγινα αυτήκοος μάρτυς του οράματος που έχει η νέα γενιά της Τρικαλινής ΝΔ για το μέλλον της παράταξης στο νομό .
Κι ενώ ο ήλιος βυθιζόταν στο πέλαγος ,η φιλελεύθερη ομήγυρη άρχισε να γοητεύει τους ελάχιστους  τυχερούς ακροατές που γνώριζαν την ελληνική .  I have a dream (θυμίζοντας τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ) ανέκραξε  ο μελαψός από την πολύ ηλιοθεραπεία νεαρός, – που από ότι κατάλαβα είχε ως πρότυπο τον Μιχαλάκη –  αρχίζοντας να ξεδιπλώνει το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα  στο κόμμα .
Σε πλήρη σύμπνοια συμφώνησαν ότι πρέπει να επέλθει ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου στις  εθνικές εκλογές , με τους Αναγνωστόπουλο ,Βράντζα ,Κολίτσα ,Λιάππη ,Κορίνα(Λιούτα) και Δαλκαφούκη να καταλαμβάνουν τις θέσεις του συνδυασμού νίκης (θα πάρουν και τα σώβρακα των ΣΥΡΙΖΑίων είπε χαρακτηριστικά ο ενθουσιώδης της παρέας).
Στη ΝΟΔΕ για παντοτινό πρόεδρο η ομοφωνία ήταν  απόλυτη στο πρόσωπο του Michel  Lapas (γνωστός και ως κουμπάρος του πεφωτισμένου), αφού πρόκειται περί χρυσής λίρας  προσυπέγραψαν όλοι  .
Βέβαια η αυτοδιοίκηση δεν θα μπορούσε να μείνει στο απυρόβλητο για τα παιδιά θαύματα της δεξιάς και οπαδών  του Famous Δημάρχου Τρικκαίων  (από ότι αντιλήφθηκα στη ροή της συζήτησης) , αφού διαπίστωσή τους ήταν όσο ο κ. Παπαστεργίου διαθέτει την πεντάδα των all star :  Εφη Λεβεντη ,Παζαίτη ,Παπανικολάου .Κωτούλα και το πλέι μέικερ Λασπά δεν χάνει με τίποτα.
Mόνη απειλή για το μέλλον του Μιτς (έτσι αποκαλούσαν τον Δήμαρχο ),  συμφώνησαν όλοι ότι είναι  οι πολιτικές φιλοδοξίες της αποδοτικότερης Αντιδημάρχου ever ,της κας Αλεστά.
Στο Δήμο Πύλης όλα εξαρτώνται από το αν θα ευοδωθούν οι πιέσεις και οι ικεσίες όλων  να προσχωρήσει ο Ιωάννης Κουτσονάσιος ο Ιατρός στο συνδυασμό Μαράβα ,αλλιώς η νίκη Χήρα (που τόσα τους ενώνουν ) είναι δεδομένη.
Στα Μετέωρα  η κατάσταση , – για την συγκέντρωση της παραλίας- ,πια  είναι νομοτελειακή και η μοίρα του δύσμοιρου Σινάνη προδιαγεγραμμένη ,λόγω της σταθερής αξίας που ακούει στο όνομα,  δυναστεία Μπουτίνα και της λαϊκής απήχησης που τυγχάνει λόγω του έργου του ,ο διάδοχος και υιός Γιάννης .
Οσο για τον πολύπαθο Μεριβάκη ( που γλίτωσε αισίως από τον Μπουλούμπαση και τον μέγιστο πολιτικό ανήρ  Μπότη) η απειλή είναι μία και ακούει  στο όνομα : “Ο Ράμπο της Οιχαλείας”..
Εσχάτως  ασχολήθηκαν  και με τον Μέντορα πολλών εξ αυτών ,τον Χρήστο Μιχαλάκη ,με έκδηλη την ανησυχία τους για το ρεύμα που παρουσιάζει λόγω των  ρηξικέλευθων  ιδεών του , ο Κίτσος (Αναστασίου ντε) στο εκλογικό σώμα  ,προβάλλοντας ως ο επόμενος σίγουρος  Αντιπεριφερειάρχης .
Θρηνώντας γοερά για τον Θεσσαλάρχη του κόμματος  κ Καρδούλα που αποφάσισε να παρατήσει τη παράταξη  και να κάνει καριέρα δημοσκόπου σε μεγάλη εταιρεία ( ζήλεψε τον Θεοδωρικάκο), οι ελπιδοφόροι νεαροί, κουράστηκαν να ασχολούνται με το μέλλον του τόπου μας και πήγαν για  μπαρότσαρκα  .
Αφήνοντας με εντυπωσιασμένο και ανυπόμονο εν όψει όλων αυτών των συναρπαστικών που έπονται , στη Τρικαλινή πολιτική και αυτοδιοικητική επιθεώρηση το επόμενο καυτό διάστημα …
Καλά πανηγύρια πατριώτες…!
Μαυρογιαλούρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης