"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Το μανιφέστο του υποψηφίου δημάρχου Πύλης Θοδωρή Χήρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι του συνδυασμού ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ.

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας επιστήσω την προσοχή πως πλησιάζουμε προς την 26η Μάη του 2019, όπου θα πάρετε τις τύχες του Δήμου Πύλης στα χέρια σας.

Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία που σας δίνει το Δημοκρατικό μας πολίτευμα να επιλέξετε το Δήμαρχο που σας αρμόζει και τους δημοτικούς συμβούλους που θα τον πλαισιώσουν στο δύσκολο μα τόσο ωραίο έργο να δημιουργήσει ένα Δήμο που μας αξίζει και ένα Δήμο πρότυπο και πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και στις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές.


Κυρίες και κύριοι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα οράματα σας πράξη στο Δήμο Πύλης. Είμαστε η δικιά σας φωνή. Θα είμαστε το δικό σας χέρι που θα αλλάξει το ρου της Ιστορίας. Θα ταράξουμε τα στάσιμα και λιμνάζοντα ύδατα των δημοτικών πεπραγμένων. Θα πνεύσει πνεύμα ελευθερίας στο Δήμο Πύλης, διαφάνειας και δικαιοσύνης.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που επικρατεί. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας και στα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να μένουμε παθητικά αμέτοχοι στην μέχρι τώρα κατάσταση που θέλει να διαιωνιστεί. Είναι χρέος μας να αντιδράσουμε , να ξυπνήσουμε από το δημοτικό λήθαργο. Είμαστε ζωντανοί δημότες και θέλουμε τις τύχες στα δικά μας χέρια. Δεν είμαστε στη χώρα των Λωτοφάγων .

Έχουμε και μνήμη και κρίση. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Μας χτυπά την πόρτα μια μοναδική ευκαιρία στις 26 του Μάη. Να βάλουμε μια για πάντα τον παλαιοκομματισμό και την συντήρηση στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και να βαδίσουμε το δρόμο της ανάπτυξης και της ισότητας όλων ανεξαιρέτως των δημοτών. 


Εσείς αγαπητοί φίλες και φίλοι του Δήμου Πύλης έχετε την υποχρέωση να αναζήτησε τους ικανούς συμβούλους που θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εκείνους τους συμβούλους που θα αντισταθούν στα κελεύσματα του παλαιοκομματισμού και της συντήρησης.

Εκείνους που θα πρωτάξουν το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό τους όφελος. Είναι ιερό σας καθήκον να το πράξετε αυτό. Δεν σηκώνουμε άλλες αναβολές . Ο ωχαδερφισμός και η μεμψιμοιρία να εκλείψει από τις πρακτικές σας. Όταν θα γίνεται ενεργοί δημότες θα έχετε και την Δημοτική αρχή που αξίζετε. Οι ικανοί υποψήφιοι σύμβουλοι είναι δίπλα σας. Είναι οι άνθρωποι της διπλανή σας πόρτας.

Με την επιλογή σας θα τους ενεργοποιήσετε και θα τους στείλετε στο Δημοτικό συμβούλιο να σας εκπροσωπήσουν. Μερικοί από αυτούς είναι έμπειροι αυτοδιοικητικά. Άλλοι ασχολούνται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι δικές σας επιλογές θα κοσμήσουν το Δημοτικό συμβούλιο και θα παντρέψουν την εμπειρία με την ζωντάνια και την όρεξη για μάθηση και προσφορά.

Ανοίξτε τους λοιπόν τις πόρτες και δεχτείτε τους στις οικίες σας , στους χώρους εργασίας και ενημερωθείτε για τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας και τις προτάσεις μας. Συνδιαμορφώστε μαζί τους το πρόγραμμα μας και υποβάλλεται με θάρρος τις ενστάσεις σας και τις προτάσεις σας.

Είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν και να καταγράψουν τα αιτήματα σας. Πάντα με τον ειλικρινή διάλογο επέρχεται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Θα είναι οι πρεσβευτές σας στο Δημοτικό συμβούλιο και θα πρέπει να είστε περήφανοι για τις επιλογές σας.
Το μέλλον που οραματιζόμαστε για το Δήμο Πύλης δεν θα έχει καμιά σχέση με το χθες.

Η ανακύκλωση των ίδιων μικροπολιτικών πρακτικών δεν έχει θέση στα σχέδια μας. Σχεδιάζουμε και χρωματίζουμε το αύριο με τα φωτεινότερα χρώματα. Το γκρίζο και μουντό χθες θα δώσει τη θέση του στην δημιουργία και την προκοπή. Η άνοιξη του 2019 θα βάλει στην μπάντα το χειμώνα και θα ζεστάνει τις ελπίδες όλων των δημοτών .
Είμαστε εδώ να παλέψουμε για τα δίκαιά σας και να συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας μέλλον. Το Όραμα μας για την Πύλη σας περιλαμβάνει όλους μέσα.

Είστε αναπόσπαστο κομμάτι του. Μαζί θα βαδίσουμε το δρόμο που θα οδηγήσει στη νίκη. Μια απέραντη αγκαλιά θα είναι οι προσπάθειές μας που θα περικλείει τις ελπίδες και τα οράματα όλων των δημοτών της Πύλης.
Θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή μαζί σας και θα εμπνεόμαστε από την ενεργή συμμετοχή σας. Ενημερώστε τους γειτόνους, τους συγγενείς σας, τους μακρινούς σας φίλους να έρθουν να ψηφίσουν και να μας δώσουν τη δύναμη να αλλάξουμε την Πύλη.

Η αποχή δεν είναι λύση. Η αδράνεια είναι συμπαραστάτης στο χθες. Οι ενεργοί δημότες είναι το Όραμα μας. Αυτοί είναι η δύναμή μας. Όλοι μαζί πάμε για την ανατροπή. Το αύριο μας ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης