Το Σάββατο τα εγκαίνια της «Ζωντανής Φάτνης» στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη Ζωντανή Φάντη στη Ελλάδα. Οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης θα ζωντανέψουν με έναν μονα Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη Ζωντανή Φάντη στη Ελλάδα. Οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης θα ζωντανέψουν με έναν μονα Rating: 0

Το Σάββατο τα εγκαίνια της «Ζωντανής Φάτνης» στη Φαρκαδόνα

Το Σάββατο τα εγκαίνια της «Ζωντανής Φάτνης» στη Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη Ζωντανή Φάντη στη Ελλάδα. Οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης θα ζωντανέψουν με έναν μοναδικό τρόπο, από τις 17 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Η επίσημνη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:30, στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας. Οι επισκέπτες της Ζωντανής Φάτνης θα έχουν την ευκαιρία  να παρακολουθούν τρεις Αναπαραστάσεις καθημερινά, στις 11:30 μμ, στις 17:30 μμ και στις 19:30 μμ. Το θέαμα όμως δεν τελειώνει εκεί. Κάθε μέρα, πολλές και διαφορετικές  δράσεις θα λαμβάνουν χώρα. Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δράσεις θεατρικού παιχνιδιού για τους μικρούς μας  φίλους από επαγγελματίες του είδους, θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Η παράδοση είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εκδηλώσεων της Ζωντανής Φάτνης.
Έτσι, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, χορευτικά συγκροτήματα από τον τόπο μας αλλά και από άλλες περιοχές θα μας ταξιδέψουν στα ήθη και τα έθιμα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή