"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Το Σαββατοκύριακο η 2η συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται από τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, η  Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών. Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 η 2η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών συνενώνει Φιλαρμονικές από όλη την  Ελλάδα σε μια γιορτή της μουσικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου (στις 17:00), 250 μουσικοί θα παρελάσουν στο κέντρο των Τρικάλων, με νότες και μελωδίες ενταγμένες στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.

Λίγο αργότερα, στις 18.30, θα δοθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή 5 φιλαρμονικών από όλη την Ελλάδα στο Πνευματικό Κέντρο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ», στην αίθουσα «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ».

Οι φιλαρμονικές που θα συμμετάσχουν είναι οι:

 1.Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων 

2.Δημοτική Φιλαρμονική Τυρνάβου 

3.Φιλαρμονική Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής Δράμας «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία»

4.Φιλαρμονική Κοντοκαλίου Κέρκυρας

5.Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, διήμερο σεμινάριο  «Διεύθυνσης Ορχήστρας Πνευστών Οργάνων» με τον καταξιωμένο Κερκυραίο καθηγητή και μαέστρο  κ. Μιχάλη Μιχαλόπουλο (Σάββατο 10.00 – 13.00 και Κυριακή 10.00 με 14.00). Αρχιμουσικοί, μουσικοί και φίλοι των συμμετεχουσών φιλαρμονικών θα συνυπάρξουν το διήμερο των εκδηλώσεων, ανταλλάσοντας μουσικές γνώσεις, εμπειρίες και προβληματισμούς για τη λειτουργία των φιλαρμονικών. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης