"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Το σκάνδαλο Novartis στην ελβετική τηλεόραση (ολόκληρο το βίντεο)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι τρεις μάρτυρες του σκανδάλου της Novartis, οι δικηγόροι τους και Έλληνες πολιτικοί μίλησαν στην ελβετική ιταλόφωνη ραδιοτηλεόραση προσφέροντας πολλές από τις πτυχές της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και των αμερικανικών αρχών.  Η άμεση και για πρώτη φορά ενημέρωση από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου οφείλεται  εξαιρετική δουλειά των Ελβετών δημοσιογράφων Μαρία Ροζέλι (Maria Roselli) και Μάρκο Ταλιαμπούε (Marco Tagliabue). Το ντοκιμαντέρ των 77 λεπτών της ομάδας των δημοσιογράφων της εκπομπής Falò προβλήθηκε από το πρώτο κανάλι LA1 της ελβετικής ιταλόφωνης ραδιοτηλεόρασης RSI την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

«Δεν μπορούσα να ανεχτώ ότι μια εταιρεία της χώρας μου εμπλεκόταν σε μια μια τέτοια υπόθεση διαφθοράς», τόνισε στην «Αυγή» η Μαρία Ροζέλι, υπογραμμίζοντας ότι «η δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI δεν παρέμβει σε καθόλου στη δουλειά της ομάδας που εργάστηκε για το ενημερωτικό ντοκιμαντέρ».   

Η Ροζέλι και ο Ταλιαμπούε προετοίμαζαν το ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Novartis πάνω από έναν χρόνο και ταξίδευσαν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τους όλους τους πρωταγωνιστές.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης