Το στοίχημα του κ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Αθήνα» δήλωσε στα τέλη Αυγούστου ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Κώστας Μπακογιάννης, ενώ έν «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Αθήνα» δήλωσε στα τέλη Αυγούστου ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Κώστας Μπακογιάννης, ενώ έν Rating: 0

Το στοίχημα του κ. Παπαστεργίου

Το στοίχημα του κ. Παπαστεργίου

«Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Αθήνα» δήλωσε στα τέλη Αυγούστου ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Κώστας Μπακογιάννης, ενώ ένα μήνα αργότερα έδωσε στήριξη ουσιαστικά στην υποψηφιότητα του δικού μας κ. Παπαστεργίου για την συγκεκριμένη θέση. 

Η δήλωση του κορυφαίου αυτοδιοικητικού και επικεφαλής του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας από μόνη της δημιουργεί προβληματισμούς, που θα έπρεπε να απασχολούν τόσο το φαβορί για την προεδρία της ΚΕΔΕ και νυν Δημάρχου Τρικάλων όσο και τους συνεργάτες του. 

Αναφέρομαι βέβαια ότι το συγκεκριμένο πόστο απαιτεί χρόνο και ενέργεια από τον εκάστοτε πρόεδρο που σαφώς θα τα στερηθεί η πόλη, μιας και η άσκηση των νέων καθηκόντων του κ. Παπαστεργίου θα απαιτεί την συχνή του απουσία. 

Η αντιμετώπιση της καθημερινότητας είναι το μείζων ζήτημα στον Α` βαθμό αυτοδιοίκησης και η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος, θα κριθεί από τις ικανότητες αυτών που θα αναλάβουν να αναπληρώνουν τον κ.Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια της θητείας του, στη τιμητική για τα Τρίκαλα προεδρεία της ΚΕΔΕ.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή