Το φράγμα Μεσοχώρας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Αύριο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας εγκρίνεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το περιλάλητο έργο του φράγματος της Μεσοχώρας, ως ενεργειακού υπο Αύριο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας εγκρίνεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το περιλάλητο έργο του φράγματος της Μεσοχώρας, ως ενεργειακού υπο Rating: 0

Το φράγμα Μεσοχώρας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το φράγμα Μεσοχώρας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αύριο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας εγκρίνεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το περιλάλητο έργο του φράγματος της Μεσοχώρας, ως ενεργειακού υποτίθεται πιά.

Κάμια συζήτηση για ενεργειακό σχεδιασμό, κουβέντα για τη μερική εκτροπή του Αχελώου που ούτως ή άλλως απαιτείται για να λειτουργήσει, κουβέντα για τις αρνητικες επιπτώσεις που και η ίδια η μελέτη παραδέχεται, κουβέντα ότι το έργο έχει περιληφθεί στα σχέδια διαχείρισης υδάτων για ύρδευση και άρδευση της περιοχής (χωρίς κανένα έργο υποδοχής τα νερά θα χύνονται στο Αιγαίο) άρα δεν αποσυνδέεται από τη συζήτηση της εκτροπής, κουβέντα για την ενδεχόμενη διαχείριση της ενέργειας από ιδιώτες, κουβέντα για το αν αυτό το έργο είναι προτεραιότητα κοινωνική. Ανάπτυξη ντε.

ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ

πρώην βουλευτής Σύριζα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή