Το  5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων ευχαριστεί και προσμένει……. Reviewed by Momizat on .   Η σχολική κοινότητα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, μετά από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμ   Η σχολική κοινότητα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, μετά από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμ Rating: 0

Το  5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων ευχαριστεί και προσμένει…….

Το  5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων ευχαριστεί και προσμένει…….

 

Η σχολική κοινότητα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, μετά από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων τόσο με τη Δημοτική Αρχή όσο και με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, μπορεί να ελπίζει για την υλοποίηση του έργου « Επέκταση διδακτηρίου 5ου Δημοτικού Σχολείου», αφού βρίσκεται ένα βήμα πριν την ένταξη για χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ 2014-2020.         Ένα έργο που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του πολυπληθέστερου αστικού σχολείου του νομού, λόγω  των ελλείψεων σε  βασικές κτιριακές υποδομές.    

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε όλο το διάστημα της θητείας του, άσκησε έντονες πιέσεις για την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το οποίο αποτελούσε τροχοπέδη για την υλοποίηση του έργου.

Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε τις θετικές προθέσεις των Αρχών της πόλης και παρακολουθήσαμε βήμα προς βήμα τις ενέργειες που έγιναν ώστε να έχουμε θετικές εξελίξεις. Νοιώθουμε την ανάγκη  να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή με τις αρμόδιες υπηρεσίες και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημ. Παπαστεργίου, για την καθοριστική του παρέμβαση στην επίλυση του ιδιοκτησιακού, με την αγορά παρακείμενης έκτασης.

Οφείλουμε επίσης ως σχολική κοινότητα να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό καθώς επίσης και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, όπου με τις ταχύτατες ενέργειες τους σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων, συνέβαλαν καθοριστικά τόσο στην επίλυση του ιδιοκτησιακού όσο και στην έγκαιρη  κατάθεση φακέλου του έργου στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε σήμερα να μπορούμε να ελπίζουμε για χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Με εκτίμηση

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Η πρόεδρος

 

Σοφία Βενέτη

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή