Το 8ωρο σε στενό κλοιό Reviewed by Momizat on . Σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα και τα ωράρια των επαγγελματιών οδηγών, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή ψήφισαν -μεταξύ άλλων- υπέρ της κατάργηση Σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα και τα ωράρια των επαγγελματιών οδηγών, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή ψήφισαν -μεταξύ άλλων- υπέρ της κατάργηση Rating: 0

Το 8ωρο σε στενό κλοιό

Το 8ωρο σε στενό κλοιό

Σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα και τα ωράρια των επαγγελματιών οδηγών, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή ψήφισαν -μεταξύ άλλων- υπέρ της κατάργησης του οκταώρου εργασίας ημερησίως και του εβδομαδιαίου 48ώρου. Αντίθετα, υπέρ της διατήρησης του 8ώρου και του 48ώρου ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι εδώ παρακολουθεί κανείς το εξής παράδοξο: η ΝΔ, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, εκεί που θεωρούν πως δεν έχουν προβολή τέτοια που μπορεί να τους εκθέσει, υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη και ζήλο ό,τι πιο αντιλαϊκή και αντεργατική διάταξη μπορεί να περάσει από μπροστά τους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί όπου, εν τοις πράγμασι, οποιαδήποτε -έστω και για τα μάτια του κόσμου- «φιλεργατική» ή «φιλολαϊκή» διάταξη είναι ανώδυνη, αν όχι ανούσια, και δεν μπορεί να επηρεάσει τη σκληρή πραγματικότητα της υπό λιτότητα και εποπτεία Ελλάδας, ψηφίζει και με τα δύο χέρια.

Και φυσικά όλοι μαζί συναντώνται στο σταυροδρόμι της υποκρισίας και της κοροϊδίας, εις βάρος του ελληνικού λαού και της μισθωτής εργασίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή