"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Το MEGA επιστρέφει: Δείτε όλες τις νέες εκπομπές και τους παρουσιαστές τους (φωτό)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πρεμιέρα του Mega προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 06:00 και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ξανά στον αέρα το Μεγάλο Κανάλι. Η επιστροφή του Mega, λοιπόν, είναι γεγονός και παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες εκπομπές που ξεκινούν.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση: Δώρα Αναγνωστοπούλου

anagnostopoulou122

Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

Παρουσίαση: Ράνια Τζίμα

raniatzima122

Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που παρουσιάζει, άμεσα, ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πιο σημαντικά γεγονότα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA

Παρουσίαση: Νίκος Φιλιππίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου Σχόλιο – ανάλυση : Ντίνος Σιωμόπουλος,Τζίνα Μοσχολιού Αρχισυνταξία : Γιάννης Αργυρός

Καθημερινή πρωινή ενημέρωση σε ώρα MEGA.

koinoniamega122

Η επικαιρότητα όπως διαμορφώνεται στο ξεκίνημα της ημέρας. Όλα όσα μας απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Καταγραφή όλων των σημαντικών γεγονότων με διαφορετική οπτική. Η πληροφορία που πρέπει να ξέρουμε τη στιγμή που προκύπτει και στο χρόνο που εξελίσσεται. Οικονομία, κοινωνία, πολιτική, διεθνείς ειδήσεις, πολιτισμός, ψυχαγωγία.

Καλεσμένοι στο στούντιο οι πρωταγωνιστές των θεμάτων. Μικρόφωνο και βήμα στους πολίτες. Συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθείας συνδέσεις με τους ανταποκριτές του MEGA όπου υπάρχει είδηση.

MEGA MAGAZINO

Παρουσίαση: Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδοπούλας, Δάφνη Καραβοκύρη Αρχισυντάκτης: Σταύρος Οικονομόπουλος

megamagazino122

Η καθημερινότητα του πολίτη, τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, οι ειδήσεις που αξίζει να σχολιαστούν. Με άποψη, διαφορετική προσέγγιση αλλά και χιούμορ ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Δάφνη Καραβοκύρη συζητάνε όλα μας απασχολούν μέσα στην ημέρα από την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική, την διεθνή, την καλλιτεχνική και την τηλεοπτική πραγματικότητα. Εντός και εκτός Ελλάδας, όπου υπάρχει θέμα. Με καλεσμένους στο στούντιο και εικόνα από πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Και φυσικά όλα όσα παίζουν στο διαδίκτυο και προκαλούν συζητήσεις.

LIVE NEWS

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος

Σχολιασμός: Παναγιώτης Τζένος, Ελένη Καλογεροπούλου

Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς

evaggelatos122

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς κάθε απόγευμα στο MEGA.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

NEGA TALK

Παρουσίαση: Αθηναΐς Νέγκα Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγγος Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

negka122

Άνθρωποι και ιστορίες. Πρόσωπα που γνωρίζουμε και έρχονται να αποκαλύψουν ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού τους. Πρόσωπα για τα οποία θέλουμε να μάθουμε περισσότερα από όσα ήδη ξέρουμε γι’ αυτούς. Προσωπικότητες που μας δίνουν σημαντικές αφορμές να ανακαλύψουμε τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν. Η Αθηναΐς Νέγκα καλεί σε ένα βραδινό τετ α τετ ανθρώπους της πολιτικής, της τέχνης, του αθλητισμού για μια κουβέντα ουσίας. Γιατί οι ιστορίες των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκεί να τους ακούσεις να τις αφηγούνται.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Σ/Κ

Παρουσίαση: Γιάννης Μούτσος

moutsos122

Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ – Σ/Κ

Παρουσίαση: Μαριλένα Γεραντώνη

gerantoni122

Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που παρουσιάζει, άμεσα, ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πιο σημαντικά γεγονότα.

MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Παρουσίαση: Γιώργος Χουδαλάκης, Αρης Ραβανός, Χρήστος Μέγας, Μαρία Κατσή Αρχισυνταξία : Λία Λάππα, Στέλλα Κεμανετζή

megask

Κάθε Σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωί σερβίρεται ειδησεογραφικός και όχι μόνο καφές. Ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός φωτίζουν όσα έμειναν στο πολιτικό παρασκήνιο και προϊδεάζουν για όσα θα συμβούν την επόμενη μέρα. Ο Χρήστος Μέγας μεγεθύνει τα μικρά γράμματα που συνήθως έχουν μεγάλη επίπτωση στην τσέπη μας και η φρέσκια ματιά της Μαρίας Κατσή πέφτει σε κάθε πλευρά της κοινωνίας και μας παρακινεί να μην μείνουμε θεατές.

SPORTS WEEKEND

Παρουσίαση: Αντώνης Κατσαρός, , Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Παναγιώτης Περπερίδης

Αρχισυνταξία: Δημοσθένης Μπουλούκος

sporttsweekend122

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12 το μεσημέρι το MEGA ανοίγει παράθυρο στον κόσμο του αθλητισμού, εντός και εκτός συνόρων.

Με ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους, σχόλιο και ανάλυση από τους ειδικούς το SPORTS WEEKEND μας μεταφέρει όλα τα νέα και το παρασκήνιο από τη Super League, τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Euro League στο μπάσκετ.

Οι συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλα τα σπορ και οι Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, έρχονται στο σπίτι σας μέσα από το Sports Weekend.

Ειδικά αφιερώματα στους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τους Αγώνες στο Τόκυο με όλη την επικαιρότητα.

Συναρπαστικά στιγμιότυπα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι «κινήσεις» των σταρ του αθλητισμού μέσα από τα social media.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE

Παρουσίαση: Αντώνης Καρπετόπουλος

Μαζί του: Κώστας Νικολακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος, Κώστας Οικονομίδης, Σοφία Αλατζά.

Ανάλυση-σχόλιο: Ηρακλής Τσίκινης

karpetopoulos122

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μαζί με το δημοσιογραφικό τιμ της Σούπερ Μπάλα Live κάθε Κυριακή βράδυ παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους.

Η θρυλική εκπομπή του MEGA επιστρέφει και υπόσχεται ποδοσφαιρικές κι όχι μόνο αναλύσεις από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τον αθλητισμό. Παρακολουθούν και ενημερώνουν συνοπτικά για όλες τις εξελίξεις εν όψει της μεγάλης χρονιάς των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος κι ο Κώστας Οικονομίδης σχολιάζουν όσα και όσους ξεχώρισαν σε κάθε αγωνιστική. Συμφωνούν, διαφωνούν, ρωτούν τους καλεσμένους τους και θυμίζουν σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο σπορ, που όταν το αγαπάς, ξέρεις και να συζητάς γι’ αυτό. Ο διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις και η Σοφία Αλατζά βάζει σε τάξη την ποδοσφαιρική ανδροπαρέα.

Σούπερ Μπάλα Live, Κάθε Κυριακή στις 22.00. Γιατί στο Mega η μπάλα πρέπει να είναι σούπερ!

MEGA PAPERS

Παρουσίαση: Χάρης Καρανίκας

Δημοσιογραφική έρευνα: Κατερίνα Φάκα, Νέτη Φίλια, Χάρης Καρανίκας

Σχεδιασμός παραγωγής / Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέφανος Μπερτάκης

karanikas122

Τεκμηριωμένη έρευνα που φτάνει στην αλήθεια.

H αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουμε. “Οταν οι ισχυροί πρέπει να λογοδοτήσουν. Όταν πρέπει να αποκαλυφθεί η κατάχρηση εξουσίας και οι απάτες με χρήματα φορολογουμένων. Όταν πρέπει να έρθουν στο φως παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος, υποθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, που απειλούν τη δημόσια ασφάλεια, που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον.

Είναι πιθανό να έχουμε από την έρευνα αποτελέσματα και να προκληθούν αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή και προστατεύουν τη δημοκρατία; Τα ερωτήματα αυτά αποτελούν βασικό άξονα της εκπομπή Mega Papers.

Ο Χάρης Καρανίκας, παρουσιαστής της εκπομπής Mega Papers και μακροχρόνιο μέλος του ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists), της Διεθνούς

Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, συμμετείχε σε πλήθος διασυνοριακών ερευνών την τελευταία δεκαετία – ανάμεσά τους και στα Panama Papers που κέρδισαν το βραβείο Πούλιτζερ το 2017. Συνεργάζεται επίσης με την διεθνή δημοσιογραφική ένωση για τη διαφθορά και το έγκλημα OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project).

OFF THE RECORD

Παρουσίαση – Επιμέλεια: Γιάννης Μούτσος

Αρχισυνταξία-έρευνα: Γεωργία Σκιτζή

Δημοσιογραφική έρευνα – Β. Αρχισυντάκτη: Γιώργος Σαρρής

moutsos122bb

Πρόσωπα που συγκλόνισαν, αποκαλύπτουν τις αθέατες πλευρές της δικής τους ιστορίας. Οι αφανείς ήρωες βγαίνουν στο προσκήνιο και περιγράφουν όσα είδαν, άκουσαν και έζησαν για όσα συνέβησαν σε πολύκροτες υποθέσεις του σήμερα και του χτες.

Ο Γιάννης Μούτσος, μέσα από την επιτόπια και συστηματική έρευνα – στην καρδιά των γεγονότων-, αναζητά και παρουσιάζει τις ανεξερεύνητες πλευρές ιστοριών, μιλώντας με τους πρωταγωνιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημαντικές προσωπικότητες, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μιλάνε ανοιχτά, και «φωτίζουν» μεγάλα θέματα της διεθνούς και ελληνικής πραγματικότητας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Παρουσίαση: Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιάννης Ζουμπουλάκης

sinemasentra122

Ένα εβδομαδιαίο κινηματογραφικό debate μεταξύ των Αντώνη Καρπετόπουλου και Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Σε κάθε επεισόδιο, οι τηλεθεατές ενημερώνονται για τις τελευταίες κυκλοφορίες στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ απολαμβάνουν την κριτική και τον σχολιασμό ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά.

ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Παπανδρέου

nostimakaiapla122

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει τις πιο comfort, νόστιμες και εύκολες συνταγές με απλά υλικά και σύγχρονη αισθητική.

Ανακαλύπτει γευστικούς και νόστιμους προορισμούς μέσα στην πόλη και μας προτείνει τις πιο «hot» γαστρονομικές βόλτες.

Μας μαθαίνει να αγαπάμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας χωρίς να στερούμαστε την παραμικρή απόλαυση.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ

Παρουσίαση: Δημητρης Παπαζυμούρης

trapezigiafilous122

Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης παρουσιάζει τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές εστιάζοντας στην επιστήμη της γεύσης και την τέχνη της απόλαυσης.

Μπαίνει στη κουζίνα παρέα με φίλους του. Μαγειρεύει με απλά υλικά, αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά και καλεί τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν βήμα- βήμα σε ένα γευστικό ταξίδι.

AUTOHUB

Παρουσίαση: Βαγγέλης Κιούσης

autohub122

Ο Βαγγέλης Κιούσης οδηγεί και παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εστιάζει στην πρόοδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας .

Η εκπομπή προωθεί την ασφαλή οδική συμπεριφορά, φιλοξενεί ειδικούς από διαφορετικούς τομείς που άπτονται χρηστικών θεμάτων, αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις συναισθηματικές σταθερές τη αυτοκίνησης και ξαφνιάζει με τις life style επιλογές της.

ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Παρουσίαση: Γιάννης Διαμαντής

giannisdiamantis122

Πολιτισμός, Τέχνες, Κουλτούρα Φιλοσοφία, Ιδέες, Διανόηση, Άποψη, Όραμα…

Ο Γιάννης Διαμαντής φιλοξενεί ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών .

Σε μια συζήτηση για τη ζωή και το έργο τους, μοιράζονται την οπτική για όσα συνέβησαν στο παρελθόν, για όσα συμβαίνουν σήμερα και όσα θα έρθουν αύριο.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης