Τράπεζα αίματος στο Μαυρομάτι Reviewed by Momizat on . O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή 30-10-2015 διενήργησε τη δεύτερ O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή 30-10-2015 διενήργησε τη δεύτερ Rating: 0

Τράπεζα αίματος στο Μαυρομάτι

aimodosia

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή 30-10-2015 διενήργησε τη δεύτερη προγραμματισμένη για το 2015 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού  .

Για τον σκοπό αυτό έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις . Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό  και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού  , τους οποίους ο σύλλογός  αισθάνεται την ανάγκη δια μέσου του τύπου να τους ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους .


Επίσης ευχαριστεί τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας .


Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά  να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπος μας το έχει ανάγκη .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή