Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη ΝΔ – Το νέο σήμα και το γλέντι στα ΜΚΔ Reviewed by Momizat on . Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του γραφίστα που σχεδίασε το νέο σήμα της ΝΔ, ενδεχομένως το κινέζικο παζλ τάνγκραμ ή ή το “Κατεδαφιζόμεθα” της Διδώς Σωτ Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του γραφίστα που σχεδίασε το νέο σήμα της ΝΔ, ενδεχομένως το κινέζικο παζλ τάνγκραμ ή ή το “Κατεδαφιζόμεθα” της Διδώς Σωτ Rating: 0

Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη ΝΔ – Το νέο σήμα και το γλέντι στα ΜΚΔ

Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη ΝΔ – Το νέο σήμα και το γλέντι στα ΜΚΔ

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του γραφίστα που σχεδίασε το νέο σήμα της ΝΔ, ενδεχομένως το κινέζικο παζλ τάνγκραμ ή ή το “Κατεδαφιζόμεθα” της Διδώς Σωτηρίου. Δεν ξέρουμε καν επιμελήθηκε γραφίστας τη συγκεκριμένη δουλειά, που μοιάζει να έγινε στη ζωγραφική των Windows, δημιουργώντας υποψίες πως τελικά ίσως να πρόκειται για άλλη μια ζαβολιά του γιου του Καμμένου. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πεταμένα λεφτά (με την προϋπόθεση ότι όντως υπήρξε πληρωμή), καθώς το δαιδαλώδες και δυσανάγνωστο σχήμα, εκτός από ενίσχυση της μακροζωΐας των χρηστών των ΜΚΔ χάρη στο γέλιο, το μόνο που θα κατορθώσει πιθανότατα είναι να μπερδέψει τους μιας κάποιας ηλικίας ψηφοφόρους της ΝΔ που μάταια θα αναζητούν το ψηφοδέλτιο του κόμματός τους.

Στην επόμενη απόπειρα ίσως και να αντικαταστήσουν τα τρίγωνα – που δεν είναι καν Πανοράματος – με χρωματιστές κουκίδες, καθιστώντας το και πιθανώς χρήσιμο για τεστ αχρωματοψία. Το μόνο βέβαιο είναι πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη μυστική διπλωματία της Σπυράκη και τις φωτό του Άδωνι δίπλα σε κορνίζες (για να μην αναφέρουμε και το διαβόητο πια εξώδικο στη Novartis, όπου έπεται καθώς φαίνεται μεγάλη συνέχεια), συνεχίζει απτόητο να φροντίζει για την ψυχαγωγία μας. Ακολουθεί μια εντελώς υποκειμενική σταχυολόγηση αντιδράσεων από το θαυμαστό κόσμο του τουίτερ, ανάμεσα σε έναν πραγματικό ορυμαγδό σπαρταριστών αναρτήσεων.

Κατιούσα

Σχόλια (1)

 • Ζωή

  Κυριάκο, σταμάτα να αντιγράφεις, θα κοπείς!
  Αν διάβαζες, θα ήξερες ότι τα “Δέλτα” στο σήμα της Πλεύσης Ελευθερίας σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, Διαγραφή Χρέους, Διεκδίκηση Γερμανικών Οφειλών.
  Όσο και να τα μπερδέψατε στο «νέο Σήμα της ΝΔ», είναι σαφές ότι δεν έχετε πάρει μυρωδιά για τι μιλάμε…
  Μετεξεταστέοι σε όλα!! 🙃
  (σήμα αλλάξτε όσες φορές θέλετε. ΑΦΜ να μην αλλάξετε. Χρωστάτε στους Έλληνες φορολογούμενους πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ και θα πέσουν αποβολές!)

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή