Τρίκαλα – Έλεγχοι από την Αστυνομική Διεύθυνση Tρικάλων για άσκοπες μετακινήσεις Reviewed by Momizat on . Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων χθες και σήμερα διενεργεί τακτικούς ελέγχους στους πολίτες για την βεβαίωση δικαιολογημένης μετακίνησης. Πάντα ευγενικοί οι Τρικ Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων χθες και σήμερα διενεργεί τακτικούς ελέγχους στους πολίτες για την βεβαίωση δικαιολογημένης μετακίνησης. Πάντα ευγενικοί οι Τρικ Rating: 0

Τρίκαλα – Έλεγχοι από την Αστυνομική Διεύθυνση Tρικάλων για άσκοπες μετακινήσεις

Τρίκαλα – Έλεγχοι από την Αστυνομική Διεύθυνση Tρικάλων για άσκοπες μετακινήσεις

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων χθες και σήμερα διενεργεί τακτικούς ελέγχους στους πολίτες για την βεβαίωση δικαιολογημένης μετακίνησης.

Πάντα ευγενικοί οι Τρικαλινοί αστυνομικοί , πρόστιμα δεν κατεγράφησαν , έκαναν ελέγχους και συστάσεις με τους περισσότερους συμπολίτες να έχουν στα χέρια τους έτοιμη τη δήλωση μετακίνησης ή το κινητό με το SMS που είχαν αποστείλλει για να αιτιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι.

Οι έλεγχοι διενεργούνται σε καταστήματα δρόμους και σε όποιον άλλο δημόσιο χώρο θεωρηθεί σκόπιμο από το υπηρεσιακό πλήρωμα.

Από αύριο Τρίτη οι έλεγχοι θα επεκταθούν στις εισόδους της πόλης αλλά και στο κέντρο.

Οι πολίτες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγραφα, διαφορετικά θα βεβαιώνεται πρόστιμο των 150 ευρώ.

Η συμπλήρωση φόρμας, το SMS ή το χειρόγραφο σημείωμα με την αστυνομική ταυτότητα πάντα, είναι απαραίτητα για την μετακίνηση κάθε πολίτη έως και τις 6 Απριλίου, αλλά είναι ακόμα άγνωστο αν θα παραταθεί ο χρόνος ή θα υπάρξουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.-

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή