Τρίκαλα: Ανεπιτυχής η πρώτη απόπειρα συγκρότησης προεδρείου στον Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Reviewed by Momizat on . Άκαρπη απέβη η πρώτη προσπάθεια συγκρότησης σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, που προέκυψε από τις πρόσφατε Άκαρπη απέβη η πρώτη προσπάθεια συγκρότησης σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, που προέκυψε από τις πρόσφατε Rating: 0

Τρίκαλα: Ανεπιτυχής η πρώτη απόπειρα συγκρότησης προεδρείου στον Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών

Τρίκαλα: Ανεπιτυχής η πρώτη απόπειρα συγκρότησης προεδρείου στον Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών

Άκαρπη απέβη η πρώτη προσπάθεια συγκρότησης σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του εκπαιδευτικού κλάδου.

Το εννεαμελές συνδικαλιστικό όργανο δεν κατάφερε να συγκροτήσει προεδρείο, αφού οι δύο υποψηφιότητες που κατατέθηκαν για τη θέση του προέδρου, από τις παρατάξεις της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών (ΔΑΚΕ) και της “Δημοκρατικής Συνεργασίας – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών”, δεν συγκέντρωσαν σε ψήφους της απόλυτη πλειοψηφία, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Το νέο Δ.Σ. θα συγκληθεί εκ νέου την ερχόμενη Παρασκευή και σε περίπτωση που διαπιστωθεί εκ νέου αδυναμία συγκρότησης σε Σώμα, τότε η ανάδειξη προεδρείου οδηγείται σε τρίτη συνεδρίαση, στην οποία εάν επίσης κριθεί άγονη, συγκαλείται αυτόματα η τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση, όπου και χρειάζεται σχετική πλειοψηφία για την ανάδειξη προεδρείου. Σ’ αυτή, δε, την περίπτωση, θεωρείται δεδομένη η συγκρότηση προεδρείου και δη από την παράταξη της ΔΑΚΕ, η οποία και κατέχει τρεις έδρες στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών που εκπροσωπείται συνολικά από πέντε παρατάξεις.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή