Τρίκαλα – Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Ανοικτά θα είναι προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τον Εμπορικό Σύλλογο είναι 11:00 Ανοικτά θα είναι προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τον Εμπορικό Σύλλογο είναι 11:00 Rating: 0

Τρίκαλα – Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

Τρίκαλα – Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

Ανοικτά θα είναι προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τον Εμπορικό Σύλλογο είναι 11:00 – 18:00.

Ο εμπορικός σύλλογος Τρικάλων επισημαίνει πως το μέτρο του ανοίγματος των καταστημάτων την συγκεκριμένη Κυριακή για την περιοχή μας, ουσιαστικά, έχει αποτύχει, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, τα δύο (2) προηγούμενα χρόνια εφαρμογής του, δεν το υποστήριξαν κλείνοντας τα καταστήματά τους.

Η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συμπίπτει με την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή