Τρίκαλα : Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ από φορείς και πολιτικές παρατάξεις.   Η πορεία ξεκίνησε από Συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ από φορείς και πολιτικές παρατάξεις.   Η πορεία ξεκίνησε από Rating: 0

Τρίκαλα : Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

FYSAS

Συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ από φορείς και πολιτικές παρατάξεις.

 

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου, κατευθύνθηκε στα γραφεία  της Χρυσής Αυγής .Tην πορεία ακολουθησε αστυνομική δύναμη , ενώ στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής και στον γύρω χώρο υπήρχαν αστυνομικοί.
Παρόλα αυτά, μια από τις συμμετέχοντες στην πορεία στάθηκε κάτω από τα γραφεία και πέταξε αυγά, φωνάζοντας συνθήματα, ωστόσο απομακρύνθηκε γρήγορα, ενώ λίγο αργότερα νεαροί διαδηλωτές πέταξαν καπνογόνα, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην παρουσία των αστυνομικών.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή