Τρίκαλα: Αρτοποιοί μοίρασαν δωρεάν αρτοσκευάσματα στους πολίτες Reviewed by Momizat on . Μοιράζοντας στους πολίτες μικρά ψωμάκια, τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων γιόρτασαν συμβολικά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Άρτου και Παγκόσμια Ημέρ Μοιράζοντας στους πολίτες μικρά ψωμάκια, τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων γιόρτασαν συμβολικά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Άρτου και Παγκόσμια Ημέρ Rating: 0

Τρίκαλα: Αρτοποιοί μοίρασαν δωρεάν αρτοσκευάσματα στους πολίτες

Τρίκαλα: Αρτοποιοί μοίρασαν δωρεάν αρτοσκευάσματα στους πολίτες

Μοιράζοντας στους πολίτες μικρά ψωμάκια, τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων γιόρτασαν συμβολικά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Άρτου και Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Η πρωτοβουλία του Σωματείου, που ενεργοποίησε τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του, έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες, τόσο στα Τρίκαλα όσο και την Καλαμπάκα.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η δωρεάν διανομή των κουβέρ έγινε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που στήθηκαν στις κεντρικές πλατείας των δύο πόλεων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αχιλλέας Κωτούζας, σε δηλώσεις του στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ επισήμανε τη συμβολική αξία της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας ότι “οι πολίτες εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον φούρνο της γειτονιάς, γνωρίζοντας ότι το προϊόν που παράγεται όχι μόνο είναι φρέσκο, αλλά και ποιοτικό”.

Επιπλέον, όπως ανέφερε, ”δίνουμε και το μήνυμα του κλάδου στις επερχόμενες αλλαγές για χαρακτηρισμό οποιουδήποτε σημείου πώλησης άρτου ως… φούρνος και του φρέσκου ως κατεψυγμένο ψωμί, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

ert

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή