Τρίκαλα – «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» Reviewed by Momizat on . Τα Tρικαλινά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας θα πρέπει να πάψουν να κατασκευάζουν και να προωθούν καθ’ υπόδειξη «σωτήρες» και «δελφίνους», αμφισβητήσιμης  πολιτικής κ Τα Tρικαλινά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας θα πρέπει να πάψουν να κατασκευάζουν και να προωθούν καθ’ υπόδειξη «σωτήρες» και «δελφίνους», αμφισβητήσιμης  πολιτικής κ Rating: 0

Τρίκαλα – «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

Τρίκαλα – «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

Τα Tρικαλινά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας θα πρέπει να πάψουν να κατασκευάζουν και να προωθούν καθ’ υπόδειξη «σωτήρες» και «δελφίνους», αμφισβητήσιμης  πολιτικής και κοινωνικής εμβέλειας.

Η Τρικαλινή κοινωνία θα πρέπει να αποφασίσει να αποβάλλει το σύνδρομο του «κοψοχέρη», εκλέγοντας ανθρώπους  όχι προεπιλεγμένους από τα κέντρα προπαγάνδας και προβολής, αλλά εκείνους για τους οποίους έχει προσωπική άποψη.

Τέλος, όλοι οι επώνυμοι και πολιτικά απελευθερωμένοι πολίτες, εκείνοι που το κύρος τους δεν έχει διασυρθεί μέσα στη συνάφεια της καθημερινής μικροκομματικής συναλλαγής, εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται να εκλεγούν, αλλά βαρέθηκαν να μένουν απαθείς μάρτυρες μιας καταρρέουσας κοινωνίας, θα πρέπει να σπάσουν την σιωπή τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η χάραξη του μέλλοντος  είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών της πολιτικής.

Η κοινωνία των πολιτών, όπως πάντα θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Α.Ψ.

Σχόλια (1)

  • ΣΑΝΕΛ

    Τrikkipress, για εσένα χτυπάει.η καμπάνα που μας παρουσιάζεις τον Τσιλιμιγκα, ως σωτήρα και για Δήμαρχο οτιδήποτε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή