Τρίκαλα: Ελπιδοφόρος… ποδηλάτης μεταφέρει το μήνυμα της “Φλόγας” Reviewed by Momizat on . Το μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρ Το μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρ Rating: 0

Τρίκαλα: Ελπιδοφόρος… ποδηλάτης μεταφέρει το μήνυμα της “Φλόγας”

Τρίκαλα: Ελπιδοφόρος… ποδηλάτης μεταφέρει το μήνυμα της “Φλόγας”

Το μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, ο οποίος στις 11 Οκτωβρίου θα ολοκληρώσει έναν ποδηλατικό άθλο για φιλανθρωπικό σκοπό του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

Με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ, ο Έλπις, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου από το Λονδίνο και με προορισμό την Αθήνα θα διανύσει μία απόσταση 2.500 χιλιομέτρων διασχίζοντας 8 χώρες.

Για την πρωτοβουλία του 27χρονου ποδηλάτη μίλησαν στην ΕΡΤ Λάρισας το μέλος του παραρτήματος Τρικάλων της “Φλόγας” Λίτσα Γκρόπα και η εθελόντρια του παραρτήματος Χρύσα Κούζα, σχεδιάζοντας την υποδοχή του στις 6 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα διέλθει από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και έχει ολοκληρώσει τον οικονομικό του στόχο σε ποσοστό 70% περίπου, μέσα από την ποδηλατική του προσπάθεια με τον διακριτικό τίτλο Wheeling2help. Το παράρτημα Τρικάλων της “Φλόγας”, με αρωγούς και τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, υποδέχεται τον 27χρονο ποδηλάτη και ενισχύει την προσπάθειά του καλώντας μικρούς και μεγάλους να τον συνοδεύσουν με τα ποδήλατά τους, το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, στην είσοδο των Τρικάλων στο “Δέλτα Καλαμπάκας”, διοργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης θα διανυκτερεύσει στα Τρίκαλα και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσει για τον τελικό του προορισμό, την Αθήνα, με τερματισμό το Καλλιμάρμαρο και τα Γραφεία της “Φλόγας”. Τα δε, χρήματα, που συγκεντρώνονται διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα Wheeling2help θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

ΕΡΤ

Αλέξανδρος Ζαούτσος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή