Τρίκαλα – Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού Reviewed by Momizat on . Ημερίδα με θέμα «Η σύγχρονη γυναίκα και ο καρκίνος του μαστού: πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία» διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Η ημερίδα παρουσίασε ι Ημερίδα με θέμα «Η σύγχρονη γυναίκα και ο καρκίνος του μαστού: πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία» διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Η ημερίδα παρουσίασε ι Rating: 0

Τρίκαλα – Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Τρίκαλα –  Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Ημερίδα με θέμα «Η σύγχρονη γυναίκα και ο καρκίνος του μαστού: πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία» διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Η ημερίδα παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πραγματοποιήθηκε   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων. 

Φωτογραφία του Sakis Papadopoulos.

 

Οι γιατροί του Νοσοκομείου ενημέρωσαν επιστημονικά και διεξοδικά τον κόσμο για τον καρκίνο και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, και έφυγαν από κει με εφόδια και όπλα, με δύναμη και πεποίθηση ότι η μάχη με τον καρκίνο δεν είναι άνιση.
Οι ερωτήσεις ήταν πολλές για ένα θέμα που αφορά και φοβίζει όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες. Οι φόβοι κοινοί: »Αν νοσήσω, θα αλλάξει η ζωή μου εντελώς; Θα τα καταφέρω τελικά να ζήσω; Θα έχω αρκετό χρόνο ακόμη με την οικογένειά μου;…». Η αίσθηση μετά το πέρας της ημερίδας ήταν ότι ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί, αλλά και αν δεν προληφθεί, μπορεί να αντιμετωπιστεί και είναι εφικτή η καλή ποιότητα ζωής.

Ομιλητές :

Dr. Μ. Καναρά, Επιμελήτρια Α’ Χειρουργικής του Γ.Ν. Τρικάλων, Χειρουργός Μαστού με θέμα: Σύγχρονα δεδομένα στην αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Θ. Νακοπούλου, Επιμελήτρια Α΄Ακτινοδιαγνωστικής του Γ.Ν. Τρικάλων με θέμα: Πρόληψη του καρκίνου του μαστού και

Ι. Καραχάλιου, Επιμελήτρια Β’ Ψυχιατρικής του Γ.Ν. Τρικάλων: Ψυχολογική στήριξη στη γυναίκα με καρκίνο του μαστού.

Την εκδήλωση συντόνισε  η Dr. Σ. Ντούβλη, Διευθύντρια, Υπεύθυνη του Αναισθησιολοικού Τμήματος του Ιατρείου Πόνου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή