Τρίκαλα : Εντοπίστηκε φυτεία χασίς – δύο συλλήψεις Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τ Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τ Rating: 0

Τρίκαλα : Εντοπίστηκε φυτεία χασίς – δύο συλλήψεις

Τρίκαλα : Εντοπίστηκε  φυτεία χασίς – δύο συλλήψεις

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή των Τρικάλων.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (07-10-2019) το μεσημέρι στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο άτομα, ηλικίας 60 και 62 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε φυτεία, αποτελούμενη από (43) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,9) μέτρα, σε εξωτερικό χώρο ποιμνιοστασίου που διατηρούν οι
δράστες, εντός κατάλληλα διαμορφωμένου χώρου και περιβαλλόμενη από καλαμιές. Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο ποιμνιοστάσιο, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου επιπλέον και κατασχέθηκαν:
 (10) αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,45) μέτρα,
 (18) κλωνάρια δενδρυλλίων κάνναβης,
 (145,2) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης,
 (10) χάρτινες κενές συσκευασίες σπόρων κάνναβης,
 δύο λάστιχα ποτίσματος,
 μία ζυγαριά,
 (47) φυσίγγια και
 ένα σπαθί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή