Τρίκαλα : Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά … Reviewed by Momizat on . Με αντικαταθλιπτικά χάπια ήταν όλη μέρα όλοι στα τοπικά πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μέσα στη μαυρίλα . Αφορμή η αναμονή της εξαγγελίας του Κυριάκο Με αντικαταθλιπτικά χάπια ήταν όλη μέρα όλοι στα τοπικά πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μέσα στη μαυρίλα . Αφορμή η αναμονή της εξαγγελίας του Κυριάκο Rating: 0

Τρίκαλα : Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά …

Τρίκαλα : Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά …

Με αντικαταθλιπτικά χάπια ήταν όλη μέρα όλοι στα τοπικά πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μέσα στη μαυρίλα .

Αφορμή η αναμονή της εξαγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ορισμό ενός ή δύο υποψηφίων βουλευτών [ τελικά κατάλαβε τη γκάφα και δεν έδωσε το χρίσμα σε κανένα ] .

Αποφάσισαν …. λοιπόν να χαπακωθούν αφού ο όποιος ορισμός υποψηφίου βουλευτή θα προκαλούσε τεράστια αναστάτωση στους υπόλοιπους δεδομένου ότι  για τις εξι θέσεις του ψηφοδελτίου οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τους δέκα πέντε .

Παρά το γεγονός ότι οι εν δυνάμει υποψήφιοι εμφανίζονται με χαμόγελα , η αλήθεια είναι πως έχει ξεσπάσει ένας φοβερός εσωκομματικός υπόγειος πόλεμος .

Μανία και αυτή , μόνο και μόνο για να μπουν στη βουλή και να εφαρμόσουν αυτοί το μνημόνιο .

Τι θα τους πειράξει;

Θα προδώσουν τις ιδέες τους;

Ποιες ιδέες τους;

Και να σκεφτεί κάποιος ότι στις προηγούμενες εκλογές η τοπική Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε με ψηφοδέλτιο στο οποίο δεν ήταν καλυμμένες όλες οι θέσεις.

 

Σχόλια (2)

 • ΚΡΙΤΙΚΟΣ

  Τι πλάκα έχουν αυτά τα ελιτίστικα παιδάκια, τα οποία έχουν αναγάγει τους χαριτωμένους τακτικισμούς και την μεγαλομανία, σε πολιτική δράση και προσφορά!

  Απάντηση
 • Γιουργια στα παλιουργια!

  Τί να διαλέξεις;
  Τον Λαρκοφαγο;
  Τον Χαρβαντολογο;
  Τον Βλαχοχωροφυλακα;
  Την Μητέρα Τερεζα;
  Τον Καλατραβα;
  Καλύτερα τον εκ Γαρδικίου ορμωμενο γιατρό Ιωάννη Κουτσονασιο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή