"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Η κ Ντίνα Δήμα Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την κ Ντίνα Δήμα επέλεξε η Νέα Δημοκρατία να τεθεί ως επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων . Πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου και πρώην αντιδήμαρχος [δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές ] η κ. Δήμα θεωρείται χαμηλών τόνων και αναλαμβάνει να συνεχίσει την “κληρονομιά” που της αφήνει ο κατά κοινή ομολογία πετυχημένος Παναγιώτης Ραχιώτης με το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε αυτά τα χρόνια .

Μια φωτογραφία με λίγες λέξεις

Ο συμπολίτης οφθαλμίατρος Νίκος Σακκάς ο οποίος ήταν το ακλόνητο φαβορί για επικεφαλής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας τελικά θα συμμετάσχει ως Μέλος του Δ.Σ. αφού η συμμετοχή του ήταν αδύνατη αφού για την προεδρία υπάρχει ασυμβίβαστο ενώ για το Χρονίων Παθήσεων έπρεπε να διακόψει τη συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ. Ο Νίκος Σακκάς ανήκει στη γενιά των ανώτερων στελεχών στον τομέα της υγείας με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας.

Ο κ Παναγιώτης Ραχιώτης , ένας άνθρωπος που επιτέλεσε σπουδαίο έργο στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τρικ .

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης