"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες που κράτησαν πάνω από έναν 1 μήνα, με τις ΓΣ  των οργανώσεων μελών, την εκλογή νέων συντονιστικών στις οργανώσεις μελών του κόμματος, την εκλογή εκλεκτόρων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής . Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τους 41 υποψηφίους στη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται οι 25 :

ΑΝΤΡΙΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ, ΓΚΑΓΚΑΜΑΝΟΥ ΣΟΥΛΑ, ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΣΥΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΛΟΥΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΞΑΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΑΠΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΣΙΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΣΩΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΥ , ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως εννοείτε το τυχοδιωκτικό ΠΑΣΟΚ, εμπλουτισμένο με Παρθένη, και το σταλινικό κομμάτι της Αριστεράς; Είναι κόμμα αυτό; Δεν λέω της Αριστεράς, γιατί δεν είναι! Κόμμα της νεοδεξιάς είναι..

  2. Τι είχες ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ είχα πάντα….Χωρίς ανθρώπους σε συλλογικά όργανα δεν θα πάτε πουθενά εδώ στα Τρίκαλα….Ψάξτε και βρείτε αυτούς τους ανθρώπους…γιατί διαφορετικά οι μόνοι ψήφοι που θα πάρετε θα είναι του Αλέξη Τσίπρα!

  3. η φράξια Σίμου (πεθερού) έκανε τα κουμάντα της, έβγαλε τους αχυράνθρωπούς της (Ερμε ΣΥΡΙΖΑ) στο καθοδηγητικό όργανο για να διαμορφώσουν τις προτάσεις κλπ και να εξασφαλίσουμε και την εκλογή. Καλά κρασά!!!

    • Πάντως αγαπητέ κύριε, αν προσέξετε καλύτερα, δεν κατηγορεί κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα! Και κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι άστοχο το σχόλιο. Αλίμονο αν πιστεύαμε ότι υπάρχουν κόμματα αγγέλων. Για τους εκλεγέντες γίνεται ο λόγος. Μικροί κοινωνία τα Τρίκαλα, ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι, τι αξίες πρεσβεύουν στις πράξεις, όχι στα λόγια, ποιοι έχουν πυγμή στα δύσκολα ποιοι απ’ αυτούς αν και κρατικοδίαιτοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, ποιοι έχουν στοιχειώδη ανδρισμό να λύνουν τα προβλήματά τους ευθέως και όχι μέσω facebook!
      Δεν φοβίζει και δεν απογοητεύει το κόμμα. Η παντελής έλλειψη μηχανισμού αξιολόγησης όλων αυτών πριν καν τους δοθεί η δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα, αυτό φοβίζει! Και, κατά συνέπεια, θα έπρεπε να φοβίζει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ!

  4. Δύο ομάδες ενδημούν στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Οι άχρηστοι και οι τυχοδιώκτες. Στους τυχοδιώκτες υπάρχει και μία μικρή ομάδα των παρανοϊκών με γνωστό αρχηγό.
    Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα ήταν Άχρηστοι – Τυχοδιώκτες 1 – 1. Ισοπαλία λοιπόν.
    Χαμένος ήταν ο λαός και όσοι τους ψήφισαν αυτούς και τους δύο. Στα Τρίκαλα ενδημεί επίσης και η βλακεία!

  5. Σωρεία ανεπάγγελτων ή “μορφωμένων” από Ρουμανία, Βουλγαρία με πληρωμένα μεταπτυχιακά και δημοσιεύσεις με 100% λογοκλοπή!
    Ως πότε έρμη Ελλάδα θα επιτρέπεις να αναρριχώνται σε θώκους μικρόνοες γυμνοσάλιαγκες!!!

  6. καλά!θα δούμε μια φοβερή ανανέωση στο ΣΥΡΙΖΑ. Κρατηθείτε! Γραμματέας Νταούλας, δεν μπορείς να πεις!!! Αναπληρωτής, εκεί να δεις! Μπάτζιος! τι δεν είναι ανανέωση αυτή? έχουνε να κάνουνε θαύματα, θα τρίβετε τα μάτια σας!

  7. Ακούγαμε την Παρασκευή σε τοπικό ραδιόφωνο σε πρωινή εκπομπή μία δημοσιογράφο να παροτρύνει τους ακροατές να ψηφίσουν Μπάτζιο Χρήστο και αναρωτιέσαι αν έχει πιάσει πάτο ο τοπικός Συριζα ή θα δούμε και άλλα ακόμη!

  8. Ρε φίλοι αυτοί νομίζουν ότι αφού η μια φραξια( Νταουλας Σιμος) έβγαλε 13,14 ξέρω εγώ και από την άλλη φράξια Γιατρός και οι συν αυτού ξέρω κι εγώ καμία δεκαριά ότι θα κερδίσουν εκλογές! Ποιοι θα μαζέψουν ψηφία; Αυτούς που τους περισσότερους δεν τους ξερουν καλά καλά ούτε τα μέλη; Που πας ρε Καραμήτρο! Άσε ρε Αλέξη μ αυτούς πας να ξαναβγείς;;;

  9. Ανησυχεί σφόδρα ο Μπατζιος μαζί με τη Δριτσελη μη τυχόν και χαλάσει το μαγαζάκι που έφτιαξαν και πως θα καθοδηγεί ο «ιντστρουχτορας» τη δριτσελη και τι θα απογίνει.! Ανησυχεί γιατί λέει τα νέα δεν είναι καλά για το Μπάτζιο ! Κι από την άλλη, ανησυχούν λέει μη τυχόν και πασοκοποιηθει ο ΣΥΡΙΖΑ άμα βγει ο Ξαφος! Εδώ γελάνε! Καλά ρε σύντροφοι τώρα θα πασοκοποιηθει ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Ο Ραγκουσης που πήρε μεγάλη θέση , ενώ έσερνε τα μυρια όσα στον Τσίπρα, ενώ ο Μωραίτης, ο Τόλκας, λέω για τους πιο νέους που μπήκαν, για να μην πω για τους παλιότερους! Με τον Ξαφο θα πασοκοποιηθει;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης