Τρίκαλα – Κατασχέθηκαν (80) κιλά κατεργασμένου λαθραίου καπνού Reviewed by Momizat on .   Συνελήφθησαν σήμερα (03-11-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 58 ετών, κατηγορούμε   Συνελήφθησαν σήμερα (03-11-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 58 ετών, κατηγορούμε Rating: 0

Τρίκαλα – Κατασχέθηκαν (80) κιλά κατεργασμένου λαθραίου καπνού

astinomia

 

Συνελήφθησαν σήμερα (03-11-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 58 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Εμφάνιση 2.JPG

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας λαθραίου καπνού και συγκεκριμένα ο 40χρονος να πουλάει στον 58χρονο τέσσερις νάιλον συσκευασίες με χύμα καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, συνολικού βάρους (3.838) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (70) νάιλον συσκευασίες με χύμα καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, συνολικού βάρους (67.141) γραμμαρίων και
  • μία νάιλον συσκευασία με λαθραίο χύμα καπνό, βάρους (8.800) γραμμαρίων.

 

Από την κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία του λαθραίου καπνού, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

Η κατασχεθείσα ποσότητα κατεργασμένου λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους (79.779) γραμμαρίων θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή