Τρίκαλα – Στα πρόθυρα σχιζοφρένειας… γιατροί και νοσηλευτές Reviewed by Momizat on . Ματίνα Κούκια : ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Εκεί στα κέντρα των μεγάλων αποφάσεων, εκεί στα Υπουργεία... Στείλτε ειδικά κλιμάκια να δείτε τι γίνεται στα Νοσοκομεία. Να δεί Ματίνα Κούκια : ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Εκεί στα κέντρα των μεγάλων αποφάσεων, εκεί στα Υπουργεία... Στείλτε ειδικά κλιμάκια να δείτε τι γίνεται στα Νοσοκομεία. Να δεί Rating: 0

Τρίκαλα – Στα πρόθυρα σχιζοφρένειας… γιατροί και νοσηλευτές

Τρίκαλα – Στα πρόθυρα σχιζοφρένειας… γιατροί και νοσηλευτές

Ματίνα Κούκια : ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Εκεί στα κέντρα των μεγάλων αποφάσεων, εκεί στα Υπουργεία… Στείλτε ειδικά κλιμάκια να δείτε τι γίνεται στα Νοσοκομεία.

Να δείτε πως κλείνουν και ανοίγουν κλινικές μέσα μία ώρα. Να δείτε πως παραβιάζονται νόμοι και καταστρατηγούνται δικαιώματα.

Να δείτε πόσο δύσκολη γίνεται η πρόσβαση των πολιτών που νοσούν από κάποιο άλλο νόσημα εκτός Covid. Να καμαρώσετε τα στελέχη σας που έχουν αποδομήσει κάθε έννοια του ΕΣΥ.

Να δείτε την εξάντληση του φιλότιμου προσωπικού που πιέζεται να βάλει κι άλλη πλάτη. Να ακούσετε τις απειλές και τους εκφοβισμούς σε όσους στηρίζουν τα αυτονόητα.

Να μάθετε ότι στη πρώτη γραμμή είναι οι εργαζόμενοι των 800- 1000 ευρώ. Να μάθετε ότι τα τοποθετημένα στελέχη σε περίοπτες θέσεις με παχυλούς μισθούς βρίσκονται στην οπισθοφυλακή και δίνουν αυθαίρετες εντολές, κουνώντας το δάχτυλο.

Να δείτε την επιλεκτική διαθεσιμότητα του προσωπικού και την αδιαφορία για τον αποδεκατισμό του.

“Έχουμε πόλεμο”, λέτε, αλλά δεν είναι και η καλύτερη δικαιολογία για τον ερχομό της συντέλειας.

Στο πόλεμο, οι αξιωματικοί είναι εμπροσθοφυλακή, όχι τα φανταράκια.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…

  • H Mατίνα Κούκια είναι Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρκάλων

[ αλιευθέν από το διαδίκτυο]

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή