"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Τρίκαλα – Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών η συναυλία  που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων, σήμερα  Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.30. Η μεγάλη εορταστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ). Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Τρικάλων με την υποστήριξη του Δήμου τον Φεβρουάριο του 2014.
Σήμερα διανύει την τέταρτη περίοδο λειτουργίας της και εμφανίζεται ανανεωμένη με 25 νέα μέλη και περιλαμβάνει συνολικά 40 περίπου νέους μαθητές – σπουδαστές μουσικής από ωδεία, μουσικές σχολές και μουσικά σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.
Στην  εορταστική συναυλία η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα σύγχρονου, Χριστουγεννιάτικου και κλασικού ρεπερτορίου με σολίστ δύο νέους ταλαντούχους τη Φωτεινή Αννοπούλου στο τραγούδι και τον Νίκο Παππά στο πιάνο.
Τη μουσική διεύθυνση έχουν δύο καταξιωμένοι στο χώρο της Μουσικής, ο Χρήστος Κτιστάκης μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και Δημήτρης Κτιστάκης συνεργαζόμενος μαέστρος με τη χορωδία της ΕΡΤ και καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης