Τρίκαλα – Όταν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δικαίωνε το Μαλακάσι Reviewed by Momizat on . Πριν πολλά χρόνια οι Μαλακασιώτες είχαν ξεσηκωθεί κατά μιας εταιρείας που ήθελε να εκμεταλλευτεί τα νερά του Μαλακασιώτη ποταμού. Με πληρεξούσιους τον δικηγόρο Πριν πολλά χρόνια οι Μαλακασιώτες είχαν ξεσηκωθεί κατά μιας εταιρείας που ήθελε να εκμεταλλευτεί τα νερά του Μαλακασιώτη ποταμού. Με πληρεξούσιους τον δικηγόρο Rating: 0

Τρίκαλα – Όταν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δικαίωνε το Μαλακάσι

Τρίκαλα – Όταν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δικαίωνε το Μαλακάσι

Πριν πολλά χρόνια οι Μαλακασιώτες είχαν ξεσηκωθεί κατά μιας εταιρείας που ήθελε να εκμεταλλευτεί τα νερά του Μαλακασιώτη ποταμού.

Με πληρεξούσιους τον δικηγόρο Αθηνών Σωτήρη Φέλιο και τον Τρικαλινό Άρη Μερεντίτη προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την υπόθεση δίκασε η από σήμερα νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Οι Μαλακασιώτες δικαιώθηκαν και έτσι μπόρεσε να υλοποιηθεί στο Μαλακάσι το πρώτο κομμουνιστικό…. έργο παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα!

Σχόλια (1)

  • Δικαιόπολης

    Πράγματι στην περίπτωση στο Μαλακάσι πολύ καλώς έπραξε το ΣτΕ αλλά στην περίπτωση του Αχελώου όχι. Αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Το νεράκι στο Μαλακάσι χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας ενώ του Αχελώου χύνεται στη θάλασσα. Ίσως θα πρέπει να εννοήσουν κάποια φορά οι εφαρμοστές του νόμου ότι όλα στη φύση δεν είναι δικαίως από περιβαλλοντική άποψη κατανεμημένα και το κάθε υλικό αν χρησιμοποιηθεί εκεί που πρέπει μεγιστοποιείται η περιβαλλοντική του χρησιμότητα.
    Δίκαιο είναι να λέγονται όλα.

    Δικαιόπολης

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή