Τρίκαλα: 75 ασθενείς κατέληξαν από κορωνοϊό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας Reviewed by Momizat on . 75 ασθενείς από τα Τρίκαλα κατέληξαν από κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας κ 75 ασθενείς από τα Τρίκαλα κατέληξαν από κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας κ Rating: 0

Τρίκαλα: 75 ασθενείς κατέληξαν από κορωνοϊό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας

Τρίκαλα: 75 ασθενείς κατέληξαν από κορωνοϊό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας

75 ασθενείς από τα Τρίκαλα κατέληξαν από κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Για την Π.Ε. Τρικάλων ο αριθμός των 75 θανάτων ανά 100.000 κατοίκους αντιστοιχεί σε ποσοστό 66,05 και όλοι σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.   

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία της lab.imedd.org μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2020 οι θάνατοι που είχαν καταγραφεί στην περιοχή των Τρικάλων ήταν 48. 

Συνολικά στην Θεσσαλία από την έναρξη της πανδημίας μέχρι τις 2 Ιανουαρίου τα θύματα του κορωνοϊού ανέρχονται σε 486, σύμφωνα με τα στοιχεία του καθηγητή Χρ.Χατζηχριστοδούλου. 

trikalaenimerosi.gr 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή