"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Τρίκαλα BC Aries – Παναθηναϊκός 77-82

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Τα Τρίκαλα πλησίασαν την.. μεγάλη νίκη, αλλά ενάντια σε έναν δυνατό αντίπαλο με εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη, κρατάνε όμως την πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

172693xlarge

Παραλίγο …έπος για τα Τρίκαλα BC Aries.

Όσο κακά είναι τα Τρίκαλα μακριά απο την έδρα τους τόσο μαχητικά και εντυπωσιακά είναι εντός έδρας. Οι «κυανέρυθροι» κόντρα στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό διεκδίκησαν μέχρι τέλος την νίκη και αν δεν έκαναν κάποια επιπόλαια λάθη στο τέλος και δεν έπαιρνε και ο ισχυρός κάποια σφυρίγματα θα μιλούσαμε σήμερα για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Τρικαλινού μπάσκετ.

Για να καταλάβει κανείς, η ήττα με πέντε πόντους (77-82) είναι φυσικά η μικρότερη σε διαφορά ήττα της ομάδας απο τον Παναθηναϊκό με την αμέσως μικρότερη να είναι στους 17.

Εξωπραγματικός για τα Τρίκαλα ήταν ο Μπάρλοου που σημείωσε 28 πόντους με Χότον και Μπιρούτα, Τσαγκαράκη  να κάνουν καλή εμφάνιση. Το χειροκρότημα της εξέδρας το πήρε ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης ο οποίος σημείωσε μέχρι και τρίποντο ενώ έπαιξε εκπληκτική άμυνα πάνω στον Μπουρούση!!!

mike-james

Ο Γιάννης Καστρίτης πάντως στο τέλος φρόντισε να προσγειώσει τους πάντες και να ζητήσει καθαρό μυαλό εν” όψει της συνέχειας και κυρίως ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Δόξα στην Λευκάδα την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης